Üdülés Auffen-Großhart

…akinek elege van a nagyvárosi zűrzavarból és a rohanó életből, az ő számukra Auffen-Großhart az ideális hely. A festői táj, a számos sportolási lehetőség és a közeli termálok mellett, Stájerország e része kimerülhetetlen kulturális változatosságot is biztosít. A kellemes klíma és az elvarázsoló dombvidék ideális túravidéket, a kerékpárosoknak pedig a variálható kerékpárútvonalakkal remek élményeket kínál. Auffen-Großhart vendégszeretete, a vidéki gasztronómia, valamint a termelői borkimérők csak úgy árasszák magukból, a vendégek által annyira szeretett kényelmet.
Mehr Informationen - Details
az oldal elejére

Regionsinformationen

Festői táj, enyhe éghajlat... …akinek elege van a nagyvárosi zűrzavarból és a rohanó életből, az ő számukra Auffen-Großhart az ideális hely. A festői táj, a számos sportolási lehetőség és a közeli termálok mellett, Stájerország e része kimerülhetetlen kulturális változatosságot is biztosít.

A kellemes klíma és az elvarázsoló dombvidék ideális túravidéket, a kerékpárosoknak pedig a variálható kerékpárútvonalakkal remek élményeket kínál. Auffen-Großhart vendégszeretete, a vidéki gasztronómia, valamint a termelői borkimérők csak úgy árasszák magukból, a vendégek által annyira szeretett kényelmet.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Hauptplatz 90
8271 Bad Waltersdorf, Ausztria
Auffen-Großhart Stajerorszag