Üdülés Bad Kleinkirchheim

26 köteles felvonó, 100 km gondosan ápolt lesiklópálya, 15 km sífutópálya, szánkózás, jégteke, snowboard, téli túrák... Olyan nincs, ami ne lenne szórakoztató Bad Kleinkirchheim-ben!

Több mint 100 km változatos lesiklópálya, modern hóágyúkkal, síiskolával, szánkózási és sífutó lehetőségek és a téli túraútvonalak már évtizedek óta szórakoztatják a téli sportok szerelmeseit. A település 2 termálfürdője igazi kikapcsolódást és kellemes érzetet kínál vendégeinek. A St.Kathrein tökéletes választás mindazoknak, akik kis hullámokat és nyugalmat keresnek. A római termálfürdőben izgalmas élményekkel, hatalmas pihenőterületekkel, különleges szórakozási lehetőségekkel találkozhatunk. Emellett látótávolságban maradnak a csodás lesiklópályák is!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Bad Kleinkirchheim

Was sagen unsere Kunden?

4,7 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
15 Hotelek/Szállások És
64 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Bad Kleinkirchheim

 • Hómagasság a hegyen: 45 cm tengermagasság: 1087 - 2055 m Pálya hosszúsága: 103 km Üzemel: 02.12.16 - 17.04.17 Település: Bad Kleinkirchheim Régió: Nockberge/Bad Kleinkirchheim
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  46,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Üdvözöljük Nockbergen-ben ebben a csodálatos faluban! Bad Kleinkirchheim bizonyítottan egy Alpok-beli wellness település, a Szent Magdolna füve és a cirbolyafenyő hazája. A wellnes oázis és a különösen idilli helyeken felállított függőágyak biztosítják a természetes pihenést. A Szent Magdolna füvének esszenciája megnyugtatja, hűti és ápolja az igénybevett testrészeket. Próbálja ki a cirbolyafenyő szobát, mely nyugtatja a szívet- a hatalmas fáknak köszönhetően 1 órára a szíve is megpihenhet.

A helység mindkét termálfürdője, a római és a St.Kathrein termálfürdő igazi kikapcsolódást és kellemes érzetet kínálnak minden vendégnek. Szemet kápráztató csúcsok.
Hagyja magát kényeztetni a szépség- és masszás részlegben- merüljön el a termálfürdők világában!

Bad Kleinkirchheim szinte mindennel rendelkezik, amit egy pihenésben gazdag és változatos nyaralás megkíván.Mindenekelőtt: odaadó vendéglátók és minőség minden tekintetben.
Nyári kínálatunk:
-2 termálfürdő
-18 lyukas golfpálya
-1000 km jól jelölt és gondozott túraút
- kiválóan kiépített Mountainbike útszakaszok
-E-bike úthálózat
-25 teniszpálya
-2 lovarda
- családi programok
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  22.02.2017
  4 / 7 °C
 • Holnap
  23.02.2017
  2 / 5 °C
 • péntek
  24.02.2017
  -1 / 3 °C
 • Szombat
  25.02.2017
  -6 / -1 °C
Hójelentés Bad Kleinkirchheim
Hegy Völgy
Bergbahnen Bad Kleinkirchheim 45 cm Tapadós 25 cm Tapadós
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Bad Kleinkirchheimer Tourismus Marketing GmbH
Dorfstraße 30
9546 Bad Kleinkirchheim, Ausztria
Bad Kleinkirchheim Karintia