Üdülés Bruckneudorf

Térkép
Isten hozta Bruckneudorfban, a Lajta-hegység és a Lajta folyó völgye között!

Kerékpár- és túrautak, kellemes fogadók, hotelek és panziók. A Lajta-hegység lábánál fekszik Kaisersteinbruch városrész, amelyet régi kfejtk és pompás erdk vesznek körül. A látnivalók: a Chunnigesbrunnen középkori templomrom, számos emlékm a Monarchia idejébl, helytörténeti gyjtemény, pompásan restaurált templom, és római kori ásatások.

Fert-tó régió
Mehr Informationen - Details
az oldal elejére

Regionsinformationen

Isten hozta Bruckneudorfban, a Lajta-hegység és a Lajta folyó völgye között!

Kerékpár- és túrautak, kellemes fogadók, hotelek és panziók. A Lajta-hegység lábánál fekszik Kaisersteinbruch városrész, amelyet régi kőfejtők és pompás erdők vesznek körül. A látnivalók: a Chunnigesbrunnen középkori templomrom, számos emlékmű a Monarchia idejéből, helytörténeti gyűjtemény, pompásan restaurált templom, és római kori ásatások.

Fertő-tó régió

www.erbse.at

A 2004-ben zajlott le az els, nyári akadémia az "erbse"-ben. Lásd a "Die Erbse" menüpontot. Az egykori borsóhántoló több mint 100 éves téglaépülete ideális helyszínt jelentett a 2004-es bruckneudorfi nyári akadémiának. Az 500 négyzetméteres, jól megvilágított helyiségben különböz területekre koncentráló kurzusok zajlottak le: az akvarell-, akril- akt- és testfestészettl kezdve a jelmeztervezésen keresztül a plasztikáig és graffitiig. A mvészeti kínálat széles spektrumát a film- és fotómvészeti workshopok tették teljessé. Annak érdekében, hogy a rendezvény a nyári hónapokban dolgozók számára is vonzó program legyen, az egyes kurzusok esténként is látogathatóak.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  24.01.2017
  -6 / -3 °C
 • Holnap
  25.01.2017
  -4 / 2 °C
 • csütörtök
  26.01.2017
  -7 / 2 °C
 • péntek
  27.01.2017
  -8 / 0 °C
 • Szombat
  28.01.2017
  -8 / 1 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

repülőtér Bécs-Schwechat; Graz-Thalerhof
Járatfoglalás
Gemeindeamt
Parndorferstraße 4
2460 Bruckneudorf, Ausztria