Üdülés Frauental an der Laßnitz

Térkép
Frauental an der Laßnitz A 3000 fős népességű kisváros, Nyugat-Stájerország szívében üdülést, szórakozást és kikapcsolódást kínál egészséges környezetben. De a kalandosabb szórakozásra vágyók is megtalálják a nekik megfelelőt a városban a számos tevékenység közül. (18 lyukú golfpálya, teniszpályák, kerékpár-és túraútvonalak, lovaglás, minigolf).

A különleges vonzereje az uszoda "Aqua Fun". A napenergia-támogatott víztisztító miatt itt már májusban élvezhető a 25 fokos vízhőmérséklet. A gasztronómia miatt a hely ismert messze a határokon túl, a térségi és a helyi vállalkozásokban a vendégek élvezhetik a különböző specialitásokat. A központi elhelyezkedése és Graz közelsége miatt (20 perc) ideális, hogy Frauental-ból utazzon Stájerország minden részére.

Frauental a virágokról is ismert. 1998-ban nyerte el a címet: "A legszebb virágos kisváros Stájerországban". Győződjön meg a gyönyörű természetről és a nyugat-stájer vendéglátásról. Szóval, hamarosan Frauental-ban találkozunk!
Mehr Informationen - Details

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  22.01.2017
  -5 / 1 °C
 • Holnap
  23.01.2017
  -6 / 0 °C
 • kedd
  24.01.2017
  -5 / 0 °C
 • szerda
  25.01.2017
  -7 / 1 °C
 • csütörtök
  26.01.2017
  -5 / 2 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Bécs vagy Graz felől az A2-esen Klagenfurt irányába és a Lieboch kijáratnál menjen tovább Deutschlandsberg irányába (kb. 20 km), a Deutschlandsberg előtti utolsó kilépőnél hagyja el az autópályát.
Útvonal tervezése
Vonattal a Graz-i pályaudvarig. Innen a helyi vonattal Wies irányába Frauental állomásig.
Graz-Thalerhof, busszal a Graz-i pályaudvarig és onnan a helyi vonattal Frauental irányba.
Járatfoglalás
Marktgemeinde Frauental a.d.L.
Schulgasse 1
8523 Frauental a.d.L., Ausztria