Üdülés Graz

Az élet szép Grazban Graz annyira színes, hogy álmatlan éjszakákat is okoz. Ez a magabiztos a várost a mai napig műemlékek, az egész környéket, mint az Óvárost, védik, mivel az UNESCO Világörökség része. A város a Mura folyó mentén fekszik, itt pezseg az élet, pihenjen miközben érzi víz a ritmusát. Graz a kultúrák olvasztótégelye. A 2003-as év Európa Kulturális Fővárosa mindig is ismert volt a zenészekről, színészekről, írókról, építészekről és tervezőkről, a szokásostól eltérő és jellegzetes hangról.

Fedezze fel a város sokszínűségét hasonlóan sokféle szálláson keresztül: A hangulatos panzióktól kezdve az elegáns szállodákig - Graz várja Önt!

Étkezési a Muránál - Finom, megfizethető, GRAZ

A napfényes Stájerország számos különlegességet szolgáltat, ...
Beleértve a világszínvonalú borokat és különlegességeket, Graz a vendéglátás szempontjából is jó választás.

Akár felemelte a hagyományos polgári konyha, kocsmák, látvány konyhák, regionális déli érintések vagy olasz kávé:
Graz egy nagyszerű minőségű csemege mindenkinek.

A delikátesz részleg a csillagos ég alatt a grazi Kaiser-Josef-Platz mögött A Graz Operánál található. Itt a mulatság minden évszakban a kulináris érzékenységet edzi, mert a választás elsöprő, a barátságos eladási ajánlatok és a finomságok. És a legjobb része ennek az egyedülálló, hiteles gazdálkodók piacnak: Itt csak kiváló minőséget szolgálnak fel. És ez értékelik a grazi polgárok.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Graz

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

Az élet szép Grazban
Graz annyira színes, hogy álmatlan éjszakákat is okoz. Ez a magabiztos a várost a mai napig műemlékek, az egész környéket, mint az Óvárost, védik, mivel az UNESCO Világörökség része. A város a Mura folyó mentén fekszik, itt pezseg az élet, pihenjen miközben érzi víz a ritmusát. Graz a kultúrák olvasztótégelye. A 2003-as év Európa Kulturális Fővárosa mindig is ismert volt a zenészekről, színészekről, írókról, építészekről és tervezőkről, a szokásostól eltérő és jellegzetes hangról.

Fedezze fel a város sokszínűségét hasonlóan sokféle szálláson keresztül: A hangulatos panzióktól kezdve az elegáns szállodákig - Graz várja Önt!

Grazot felfedezni ...

Szóval, hogyan kell megbirkózni az utazás során a csodálatos világörökség felfedezésével?
"Nagyon nyugodtan" a válasz egyszerű volt. A kulturális helyszínek szinte mindenhol könnyen elérhetőek: stílusos kávézók, éttermek, színes termelői piacok és a divatos bárok. Graz akkor érvényesül, ha fedezik újra és újra, mint a feudális légkörét a földesúri házak árkádos udvarát, egy olasz reneszánsz mesterművet.

Tehát nem lesz rossz érzésed, nem hiányoznek látnivalók Grazban: Várhegy, Óratorony, Művészetek háza, Mura-sziget, színház, opera, múzeum, katedrális, és a többiek - a grazi kötelező programok egyszerűen szórakoztató.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  24.03.2017
  6 / 17 °C
 • Holnap
  25.03.2017
  5 / 14 °C
 • Vasárnap
  26.03.2017
  0 / 11 °C
 • hétfő
  27.03.2017
  -1 / 12 °C
 • kedd
  28.03.2017
  0 / 19 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Észak / Bécs és Kelet: az A 2-es autópályán (déli autópálya)

Észak-és Nyugat: A 9-es autópályán (Pyhrnautobahn)

Dél-Tirol, Olaszország: A 2-es autópályán

Dél-Maribor: A 9-es autópályán
Útvonal tervezése
A nagyobb ausztriai városokkal Graz közvetlenül kapcsolódik (Intercity). Szintén a szomszédos államokkal is közvetlen kapcsolatban van. Állomások: Salzburg és Bischofshofen észak felől, Villach délről.
Graz Repülőtér, tel (0316) 2915410

Megközelítés az összes főbb repülőterekről, elsősorban a három légitársasággal: Lufthansa, Austrian Airlines és a Tyrolean Airways
Járatfoglalás
Graz Tourismus - Informationsbüro Herrengasse
Herrengasse 16
8010 Graz, Ausztria
Graz Stajerorszag