Üdülés Kalkalpen Nemzeti Park

Tapasztalja meg a természet érintetlen szépségét.
A hóval borított fenyők tűlevelein megtörik a napfény.
A hókristályokon vakítóan fénylenek.
Felső-Ausztria déli részén a Pyhrn-Priel üdülőrégió kilenc települése felkészült a télre. Kikapcsolódás a havas tájban az egész családnak, áttekinthető és megfizethető szolgáltatások - a lehetőségek palettája a változatos sportélményektől a zavartalan pihenésig terjed ebben az idilli tájban.
A vendégek, akár családdal érkeznek, egyedülállók vagy ínyencek, szívük szerint síelhetnek, snowboardozhatnak, vagy sífuthatnak. Különböző nehézségű pályák, kéktől feketéig, illetve a gyerekek számára a 'Sunny's Kids Park" garantálják a gondtalan síelés élményét.
Azok számára, akik nem két lécen képzelik el a téli kikapcsolódást, érdemes az érintetlen természetet hótalpakon vagy túrabakancsban, szánkón vagy siklóernyővel felfedezni. A sokszínű kínálatotban szerepel az éjszakai, lámpás túrák, mesedélutánok, vagy a lovasszánon történő utazás lehetősége is.

Békés telelés a Nationalpark Region Steyrtal-ban - Téli élmény az egész családnak
A régió azzal, hogy nem tartozik a turisták által elözönlött helyek közé, meg tudott maradni annak, ami mindig is volt - a nyugalom és a pihenés szigetének. Aki a téli tájban sétál, meg fogja látni, micsoda gyönyörűségeket rejt ez a talpalattnyi föld. Mindegy, hogy Molln községben jár, vagy éppen sífutás közben ismeri meg a régiót, mindenütt kikapcsolódást talál.
A szarvasok etetése a Bodinggrabenben igazán különleges élmény kicsiknek és nagyoknak. A mélyen elhavazott völgyben a résztvevők a főerdész kíséretében figyelik meg etetés közben a szarvasokat. A természet szerelmesei számára vezetett hótalpas túrák indulnak a Dörflmoaralm fennsíkra. Az év legcsendesebb időszakában pedig azt javasoljuk, látogasson el a Steinbach-i karácsonyi vásárra, nézze meg az itteni óriási adventi naptárat, és az egyedülálló jászolkiállítást, ahol 350 jászlat állítanak ki a világ minden részéről!
Induljon felfedezőútra, hallgassa a csendet és élvezze ennek a tájnak a szépségét!

Merüljön el az Enns völgyének egyedülálló mesevilágában

Egy különleges és összetéveszthetetlen táj ez, ahol megpihenhet a tökéletességben. Találkozzon a természettel legtisztább formájában, hótalpas túrákon, messze a forgalmas erdei utaktól! A régió síkomplexumai sport- és kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak síelőknek és snowboardozóknak. A mozgás okozta fáradtságot rokonszenves menedékházakban pihenhetik ki.

A sípályákon túl is van élet és kikapcsolódás. Egy romantikus lovasszán-úton meleg ruhákba burkolózva suhanhatunk keresztül a havas erdőkön, az út végén pedig egy csésze forraltbor vár bennünket a meleg fogadóban. A friss, tiszta téli levegőn tett sí- és gyalogtúrák legalább annyira egészségesek, mint amennyire szórakoztató egy mulatság egy vendéglőben, egy Eisstock-játszma vagy egy szánkózás.
Szerezzen magának felejthetetlen pillanatokat régiónkban!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Waidhofen an der Ybbs

Was sagen unsere Kunden?

4,7 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
3 Hotelek/Szállások És
26 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

2 Síterület - Kalkalpen Nemzeti Park

 • Hómagasság a hegyen: 50 cm tengermagasság: 720 - 1078 m Pálya hosszúsága: 16 km Üzemel: 10.12.16 - 10.03.17 Település: Waidhofen an der Ybbs Régió: Mostarrichi
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  28,00 Kiválasztás
 • Hómagasság a hegyen: 50 cm tengermagasság: 780 - 971 m Pálya hosszúsága: 4 km Üzemel: 06.01.17 - 12.03.17 Település: Maria Neustift Régió: Kalkalpen Nemzeti Park
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  14,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Túrázzon a Kalkalpen (Mészkő-alpok) nemzeti park régiójának hegyei, legelői és csúcsai között! A Pyhrn-Priel turistarégió Felső-Ausztria délkeleti részén, markáns, tekintélyt parancsoló hegyek között terül el. A nyaralás során a változatos túrázást körülbelül 1000 kilométernyi sétaút, panorámaút, legelőkön át, hegygerinceken keresztül, menedékházhoz és hegycsúcsokra vezető ösvények, illetve via ferrata utak garantálják. A völgyeken keresztül futó sík utak, a lankás alpesi legelők és a meredek mészkősziklák váltakozása maradandó élményt jelent családok, megszállott hegymászók és a nyaralást élvezni vágyók számára is. Alpesi sportélményt kínál a Totes Gebirge vonulata, a Warscheneck és a Großer Pyhrgas csúcsainak környéke.Felső-Ausztriában az Enns völgyében, Steyr romantikus városa és az egykori vásárairól híres Weyer között a látványos táj meghatározó szerepet játszik.
Kiterjedt erdők, tiszta hegyi patakok, a Große Schlucht vízesés, és a művelés alatt tartott hegyi legelők egészen különleges természeti élményt garantálnak. A Kalkalpen (Mészkő-Alpok) nemzeti parkon belül és annak környékén többszáz kilométernyi turistaút, családbarát kerékpárutak a "Hohe Dirn" túraközpont, és több mint 300 km hegyi kerékpárút, köztük a Hintergebirgsradweg teszik különlegessé a régiót.
Induljon felfedezőútra a Kalkalpen nemzeti parkban, a Steyr folyó völgyében! A smaragdzöld folyó partmenti erdőkkel szegélyezve kanyarog a tájban. A bájos völgy a folyóról kapta a nevét, amely egy érintetlen konglomerátum-szurdokot is kialakított. A szurdoktól a Steyr völgye több kisebb, romantikus oldalvölgybe ágazik le. A látogató lépten-nyomon ritka virágokat, tarka pillangókat, pezsgő forrásokat, réteket és csodás panorámát nyújtó hegycsúcsokat talál. Érintetlen tájakat, a természet elbűvölő játékát és a csúcsok nyújtotta fenséges élményt kínál a nemzeti park ezen része, párját ritkító változatossággal.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Hójelentés Kalkalpen Nemzeti Park
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Nationalpark Kalkalpen Region c/o Nationalpark Besucherzentrum Ennstal
Eisenstraße 75
4462 Reichraming, Ausztria
Park Narodowy Kalkalpen Felso-Ausztria