Üdülés Kelet-Tirol

Kelet-Tirol négy régióra osztható: Hohe Tauern Nemzeti Park, Defereggental, Lienzi Dolomitok és Hochpustertal.
Kelet-Tirolban a Großglockner Resortban egy tökéletes síüdülés várja a kedves vendégeket. Összesen 350 km sípálya többszörösen kitüntetett síterepek, 400 km sífutó pálya és 241 háromezres hegy található Kelet-Tirolban. A Großglockner Resortban üdülők egész nap a napos lesiklópályákon tudnak síelni és ezt december elejétől egészen április végéig megtehetik.
Kelet-Tirol rengeteg kirándulási lehetőséggel jeleskedik. Az igazi természetet élhetik át az itt nyaralók az 1.834 négyzetméter kiterjedésű Hohe Tauern Nemzeti Parkban, amelyhez a Großglockner (Ausztria legmagasabb hegye) is hozzá tartozik. Közép-Európa legnagyobb Nemzeti Parkja nemcsak egy hihetetlen sokszínű növény-és állatvilággal büszkélkedhet, hanem egy nagyon jól áttekinthető túravonal hálozattal is. Aki a vad sziklák barátja, az a hatalmas Lienzi Dolomitokért lelkesedni fog.

Kelet-Tirolban számos szálláshely közül választhat: hotelek, nyaralók vagy magánszállások.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Kartitsch

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
147 Hotelek/Szállások És
671 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

8 Síterület - Kelet-Tirol

 • Hómagasság a hegyen: 55 cm tengermagasság: 933 - 2422 m Pálya hosszúsága: 37 km Üzemel: 02.12.16 - 17.04.17 Település: Matrei in Osttirol Régió: Kelet-Tirol
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  45,00 Kiválasztás
 • Hómagasság a hegyen: 45 cm tengermagasság: 1400 - 2525 m Pálya hosszúsága: 17 km Üzemel: 08.12.16 - 21.04.17 Település: St. Jakob im Defereggental Régió: Kelet-Tirol
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  45,00 Kiválasztás
 • Hómagasság a hegyen: 40 cm tengermagasság: 1430 - 2248 m Pálya hosszúsága: 12 km Üzemel: 17.12.16 - 18.04.17 Település: Obertilliach Régió: Hochpustertal
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  36,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

More detailed information provided by the Tourist Board

Szép téli napok a kelet-tiroli hegyekben! Télen átváltozik egy széles, fehér havas tetővé Kelet-Tirol egyik legszebb téli sport területe.

Síelés, snowboardozás, sífutás, kutya szán, fáklyás kirándulás stb. várja itt az érintetlen természettel, a kényelemmel és az ősi kulturális vidékkel összeköttetésben.

400 pálya
95 sífelvonó
400 km sífutópálya

Kelet-Tirol sí bérlet
A Kelet-Tirol sí bérlettel igazán élvezni fogja síelést. A síbérlet Kelet-Tirol összes sípályájára érvényes (Obertilliach-tól Kals am Großglockner-ig).

Kelet-Tirol sífutó paradicsoma
Kelet-Tirolban több mint 400 km-nyi, ápolt sífutó pálya várja. Az ötszörös olimpiai győztes, Ole Einar Björndalen más nemzeti válogatottakkal együtt itt szokott edzeni, az új Északi Központban, Obertilliach-ban. Ez egy edzőtábor, amelyet lelkes hobbi sífutók is használhatnak. Kiváló sífutó feltételek uralkodnak a Defereggental-ban, Prägraten am Großglockner-ben és Virgen-ben, illetve a tiroli sífutó bizottság által kitüntetett Kals am Großglockner síterületen.

Mindegy, hogy hol tölti Kelet-Tirolban az üdülését, mert vendéglátóink mindenhol örömmel látják!
Szép napok a Kelet-Tirol-i hegyekben! Kelet-Tirol a legjobb feltételeket biztosítja egy változatos üdülő naphoz, az Alpok déli részén.

Napsütés és álomszerű kilátás csalogatja a turistákat Ausztria legmagasabb hegyeire. A Hohen Tauern hatásos hegyvidéke Ausztria legmagasabb hegyeivel, a Lienz-i Dolomitok vagy a Karnischi Alpok, valamint romantikus völgyek hoznak egy olyan üdülést, mely a természet, a sport és a pihenés összetevőiből áll.

Kiránduló- és biciklis utak széles hálózata, uszodák, valamint számos múzeum, és kiállítás teszik a nyarat Kelet-Tirolban igazi élménnyé.

Hogy Ön Hochpustertal-ban, a Großglockner/Großvenediger Nemzeti Parkban, a Lienz-i Dolomitokban vagy a Defereggental-ban tölti a nyaralást, az mindegy! Vendéglátóink mindenhol örömmel látják!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  18.01.2017
  -10 / 0 °C
 • Holnap
  19.01.2017
  -10 / -1 °C
 • péntek
  20.01.2017
  -11 / -1 °C
 • Szombat
  21.01.2017
  -9 / 2 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -7 / 4 °C
Hójelentés Kelet-Tirol
mehr anzeigen
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Osttirol Information
Europaplatz 1
9900 Lienz, Ausztria
Osttirol Logo Neu - Tyrol Wschodni Tirol