Üdülés Kitzbühel Turizmus

A legenda Legendák, melyek nem csak történelmet írnak, hanem történelmet élnek. Rányomja a bélyegét a hegyekre, a sport szeretetére és a győzelem utáni vágyra. Egy szenvedély, mely életérzéssé vált.

Ha a történelem most lenne.

Rányomja a bélyegét a tágas vidékre, a Wilden Kaiser, a Kitzbühel-i Alpok és a Hahnenkamm mágikus hegyi kilátásával párosul. Kitzbühel neve mindenkinek egyet jelent két dologgal: a sporttal és az életstílussal. Vélt ellentétek, melyek nincsenek, hanem egy bájos szimbiózist alkotnak. Ezek teszik Kitzbühel-t azzá, amit szeretünk benne: egy város, mely öntudatos és jelentős. Egy város az idő lüktetésében, melynek eredete visszatükrözi az Alfons Walde építész által kialakított Belváros egyedülálló képét. Kitzbühel lenyűgözi és elcsábítja az embert, és csodálatos időket biztosít mindenkinek.

Kitzbühel-i életérzés

Éttermek változatossága Kitzbühel-ben: többszörösen kitüntetett étteremtől egészen a furcsa tiroli vendégházakig. Mert Kitzbühel-ben a kulináris élvezetek nem ismernek határokat. Bevásárló élmények is várják közvetlenül az ajtónknál. Márkák vonzzák a márkákat. Ez teszi Kitzbühel-t jelentőssé. Top-tervezők és márkák kombinációja a kifinomult környékkel rengeteg nemzetközi vendéget vonz. 4- és 5 csillagos szállók széles hálózata, valamint innovatív üzletek különleges üdülést biztosítanak. Fedezze fel a Kitzbühel-i életérzést!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Aurach

Was sagen unsere Kunden?

3,7 /5
nagyon jó! Durchschnittliche Bewertung von
2 Hotelek/Szállások És
4 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Kitzbühel Turizmus

 • Hómagasság a hegyen: 86 cm tengermagasság: 800 - 2000 m Pálya hosszúsága: 179 km Üzemel: 22.10.16 - 01.05.17 Település: Kitzbühel Régió: Kitzbüheler Alpen
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  53,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

A legenda Legendák, melyek nem csak történelmet írnak, hanem történelmet élnek. Rányomja a bélyegét a hegyekre, a sport szeretetére és a győzelem utáni vágyra. Egy szenvedély, mely életérzéssé vált.

Mindennapi álmokról és sporteredményekről.

A nyár ereje elkápráztat és az aktivitás ideje együtt jár kéz a kézben a nyugalom idejével. Hegyek, rétek, vizek és egy egészen speciális érzés. A nyár Kitzbühel-ben sporteredmények és magas eredmények között, egészen más. Itt a természet három évszakban nem csak az események színpada, hanem sport rendezvények helyszíne is. Nemzetközi triatlon-, tenisz-, biciklis- és sífutó versenyek kerülnek Kitzbühel-ben minden évben megrendezésre. Kitzbühel - a győztesek városa.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  24.01.2017
  -12 / -2 °C
 • Holnap
  25.01.2017
  -13 / 0 °C
 • csütörtök
  26.01.2017
  -8 / 4 °C
 • péntek
  27.01.2017
  -3 / 6 °C
 • Szombat
  28.01.2017
  -7 / 8 °C
Hójelentés Kitzbühel Turizmus
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Kitzbühel Tourismus
Hinterstadt 18
6370 Kitzbühel, Ausztria
(c) Kitzbuehel-Schriftzug-Design Alfons Walde 1933 Kitzbühel/VBK Wien - Kitzbuehel - turystyka Tirol