Üdülés Ladis

Fenomenális dimenziók!
Tirol Ski-dimenziói Serfaus-Fiss-Ladis
A dimenzió kifejezés, elsősorban a méretre utal. Tehát úgy képzelhetjük el, hogy a Tirol Ski-dimenzió Serfaus-Fiss-Ladis egyike azoknak a nagy síterületeknek, melyek előnye abban rejlik hogy nagyon hosszúra képes nyújtani a lesiklás élvezetét. Csaknem 3000 méter magasságban, a felső Inn völgyében egy nagy téli-szakaszban, vagyunk találhatók amely különbözik más régióktól. És a három falu is hozzájárul az egyediségével Tirol sí-dimenziójához, a maga módján.

Jeges, porhóval fedett - röviddel a lejtők leírása a Tirol sí-dimenzióban. Lehetővé teszi a legmagasabb szintű ellátás programját, hogy a 190 km sípályából minden nap a legjobbat hozza ki. Ahhoz, hogy élvezni tudja ezeket a pompás, fehér, 1200 - 2800 méteres óriásokat 70 lift, hatékony és modern komforttal, sorbaállás nélkül segítik a dolgát. Vannak azonban minden nagyobb lejtőkön pontok, melyek műhó előállító rendszerekkel vannak felszerelve, így mindig az optimális teret használhatja!
Ha ez a "tiroli sí dimenzió" nem lenne tökéletes, nem ez lenne a neve! A Tirols Ski-Dimension eltér más, fejlett síközpontoktól. 3 helyen is látható a térségben az eltérés. Serfaus az eredeti település rétoromán - román maradt, köszönhetően a falu alatti rendszernek itt nincsenek autók! A szépség és az eredetiség a szomszédos városban Fissben is ugyanolyan jó. Ha a két falut egymás mellett látha, azt hihetné ikrek. Ladis, a harmadik és a legkisebb falu. A vár, az ősi falak és a jó hangulat, a romantikusok kedvence. Ön bármelyiket szeretné jobban az ingajárattal mind a 3 nagyon szépen és hatékonyan megközelíthető!
Velünk megtalálhatja a legmegfelelőbb sporttevékenységeket, gyermekekkel együtt, családban, az Alpokban. Kiváló síiskola, kiváló egész napos gyermekfelügyelet, gyermekek éttermek, jégkunyhó falu, cső park, mini-Skidoo, Murmli Trail és még sok más, hogy a gyerekek számára a téli szórakozás és a szülők számára a korlátlan síelés és snowboard örömmé váljon.
Mehr Informationen - Details

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Ladis

 • Hómagasság a hegyen: 65 cm tengermagasság: 1200 - 2820 m Pálya hosszúsága: 198 km Üzemel: 07.12.16 - 23.04.17 Település: Serfaus-Fiss-Ladis Régió: Serfaus-Fiss-Ladis
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  49,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Jöjjön a "hegyre" túrázni! Serfaus-Fiss-Ladis napsütötte fennsíkján az egyik legszebb túra tehető a területeken, Tirolban kínálunk változatos és minőségi időtöltést. A helyszín több mint csali - az egész család számára - panorámás útvonalak.

Világszínvonalú túrázás és hegyi sportok, kerékpározás, vadvízi evezés, canyoning, nordic walking és lovaglást, ezt ígérik a környező hegyek. Csinálhat bármit amihez kedve kerekedik! Néhány a legjobb spa hotelek közül az országban itt található, valamint a gyermekek is megtalálhatják a maguk szórakozását. Széles skálájú,megfizethető szállást kínálunk. A gazdaságossák mellett ég az a tény áll mellettünk, hogy a napi it évi 2000órát süt! A szabadság régiója: Serfaus-Fiss-Ladis - Izgalmas!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  17.01.2017
  -16 / -12 °C
 • Holnap
  18.01.2017
  -16 / -10 °C
 • csütörtök
  19.01.2017
  -13 / -5 °C
 • péntek
  20.01.2017
  -12 / -3 °C
 • Szombat
  21.01.2017
  -11 / -3 °C
Hójelentés Ladis
az oldal elejére

Érkezés & Cím

München - Garmisch - Fernpaß - Imst - Landeck - Ried -Serfaus-Fiss-Ladis

Mautfrei Fernpaß vagy Imst Bundesstraße - Landeck - Serfaus-Fiss-Ladis

München - Innsbruck - Landeck - Ried - Serfaus-Fiss-Ladis

Ulm Lindau - Bregenz - Arlberg - Landeck - Ried - Serfaus-Fiss-Ladis

Ulm - Kempten - Fernpaß - Landeck - Ried - Serfaus-Fiss-Ladis

Bozen - Meran - Rechenpaß - Ried - Serfaus-Fiss-Ladis
Útvonal tervezése
Vonattal Landeckig, majd tovább Serfaus-Fiss-Ladis busszal vagy taxival

Österreichische Bundesbahnen
Innsbruck (kb. 100 km), Zürich (kb. 250 km), München (kb. 250 km).
Vonattal, busszal vagy reptéri taxival Serfausig.
Járatfoglalás
Cég neve
Serfaus-Fiss-Ladis Marketing GmbH
www.serfaus-fiss-ladis.at
Gänsackerweg 2
6534 Serfaus, Ausztria
Ladis Logo - Ladis Tirol