Üdülés Mühldorf

Ott, ahol az erdős rész és Wachau találkozik, a három folyó által kialakított völgyben található Mühldorf.az A túraszenvedély útjába nem állnak határok: hosszú séták vagy túrák erdőkön és mezőkön át, a lábak itt megkapják, amire vágynak. A barokk, megújított Kálvária-hegy Unteranna-nál meghívja Önt egy meditatív sétára egy nagy múltú nyomvonalon. Megtudhat pár dolgot Oberanna, Unteranna és Niederanna összeolvadásáról, valamint arról, hogyan vált Oberanna kastélyhotellá.
Mehr Informationen - Details
az oldal elejére

Regionsinformationen

Ott, ahol az erdős rész és Wachau találkozik, a három folyó által kialakított völgyben található Mühldorf. A különleges bája abban rejlik, hogy a sötét erdők és hegylábak mellett a napos, gyönyörű táj is megjelenik Wachauban.

Vágyakozás a jó öreg nyári frissesség után

Az üdülés stressz nélkül, magas értékkel az Öné lehet. Akár az erdők csöndje, a megművelt rétek, vagy a szőlőskertek bája.. Az igazi nyári frissességhez passzolna egy nyaralás a gazdaságban - Önnek és gyermekeinek igazi kényeztetés, barátkozás természettel és az állatokkal. A régi, falusi hagyományokat is megőriztük itt, mint a nyári napfordulós fesztivál, Hálaadás..
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  20.01.2017
  -7 / -1 °C
 • Holnap
  21.01.2017
  -7 / -1 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -5 / 2 °C
 • hétfő
  23.01.2017
  -7 / -1 °C
 • kedd
  24.01.2017
  -9 / -2 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Gemeindeamt Mühldorf
Markt 13
3622 Mühldorf, Ausztria