Üdülés Natternbach

TÉLI ÖRÖMÖK A SAUWALD PEREMÉN - A HAUSRUCK-NORD RÉGIÓBAN FEKVŐ NATTERNBACH MINDENKÉPPEN MEGÉR EGY LÁTOGATÁST Az 1983-ban Ausztria legszebb falujának választott Natternbach az Inn és a Duna keresztezésénél fekszik. Távol a gyárak és a közlekedés zajától és porától ez a kis idilli település ideális feltételeket biztosít egy szórakoztató ittléthez.
NATTERNBACH programjai télen is várják a vendégeket. Élvezze a gyönyörű kilátást és az egészséges, hideg téli levegőt. Mindegy, hogy kezdőről vagy profiról van szó, minden nehézségi szintnek megfelelő sílejtőkkel és skat board nyomvonalakkal rendelkezünk. Nálunk az alpinisták is megtalálják számításaikat. A jeges területeket is lehet használni. Élvezze a a jégsportokat a helyiekkel együtt. Szívesen adunk bővebb információt.

ÉLVEZZE AZ ÁRTATLANT TERMÉSZETET A HAUSRUCK-NORD RÉGIÓBAN!

TAL - SÍCENTRUM és a BERNRAD SÍLIFT

GYÖNYÖRŰ TÉLI TÁJ, FRISS LEVEGŐ, KEDVES EMBEREK! Téli szórakozás - nálunk mezőkön és erdőkön áthaladó sípályák várják, friss levegő és tiszta természet társaságában. 20 km kitaposott sílejtő - különböző nehézségi szintekkel állnak a látogatók rendelkezésére
Vagy használja ki a Bernrad sívidéket, sílifttel és díszkivilágítással. Ideális lejtök kezdőknek, snowbordosoknak, haladóknak - egy szóval mindenkinek, aki élvezné szeretné a téli sportokat.
A kevésbé sportosak számára a gyönyörű tájat átszelő kiadós túrák nyújtanak alternatívát. A kirándulás és a sport meghozza a étvágyat is - gasztronómiánk minden kívánságát teljesíti. Mindegy, hogy a vidéki fogadókba, a VIVA Pizzabárba vagy a PAPPAS élménykonyhára tér be, fogadósaink örülni fognak látogatásának.


LELJE ÖRÖMÉT A TÉLI SZÓRAKOZÁSOK FALUJÁBAN, NATTERNBACHBAN!!!
Mehr Informationen - Details

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

Az Inn és a Duna találkozásánál fekvő Natternbach települést 1983-ban Ausztria legszebb falui közé választották. Távol a gyárak és az autók zajától és füstjétől ideális célpont lehet azok számára, akik parasztudvarokban, vendégházakban vagy magánszállásokon szeretnék kipihenni magukat.

NATTERNBACH kész megmutatni magát a vendégeknek. Az indián játékterep kicsi és nagy rézbőrűeket vonultat fel. Az aktív vakációra vágyók itt biztosan megtalálják számításaikat. 60 km gyalogút, egy modern szabad strand, sportberendezések, szokásokat bemutató rendezvények és nem utolsó sorban a lakosok legendás vendégszeretete gondosodik a vakációzókról. Végül fontos megemlíteni, hogy a "barátaink", mert kedves vendégeinken Natternbachban csak így nevezzük, nem hiába járnak vissza , hiszen ez az öröm országa, boldogsággal és jó hangulattal.

ÉLVEZZE AZ ÁRTATLAN TERMÉSZETET - Engedje, hogy bizonyítsunk!

A Jungfraustein és a Turnstein körül

Jöjjön kirándulni Natternbachba! Élvezze a természet sokszínűségét. Nagy szeretettel várjuk Natternbach egész környékén egy kis kikapcsolódásra. A római út, a Turnstein körül kígyózó, az indiántábor valamint a tökéletesen kijelölt turistaösvények mind rendelkezésére állnak! Gyönyörű kilátóhelyek, amelyek az Elő-Alpokra nyújtanak kilátást. A kilátás a léleknek, a turistautak mentén fekvő kellemes vendégfogadók a test számára nyújtanak felüdülést. Településünk jelképe a Jungfraustein. A pogány kultúra természeti emlékműve. A Wakelstein minden megerőltetés nélkül, könnyedén megmászható. A turistatérkép számos értékes tippel és információval szolgál. Szívesen összeállítjuk az Önnek legjobban megfelelő túraútvonalakat. Örülünk, hogy meglátogat minket!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  19.01.2017
  -11 / -3 °C
 • Holnap
  20.01.2017
  -9 / -1 °C
 • Szombat
  21.01.2017
  -11 / -3 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -9 / 2 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusverband Natternbach
Vischerstraße 1
4723 Natternbach, Ausztria
Logo - Natternbach Felso-Ausztria