Üdülés Naturparkregion Reutte

Élje át a tél varázsát a Reutte Nemzeti Parkban! Ide téli sportolók és ínyencek is szívesen jönnek, mivel itt egy élmény dús és változatos téli üdülésben lehet részük.

A Reutte-nél lévő Hahnenkamm körüli síterület igényes, illetve kellemes pályáival egy kiemelt téli üdülési célpont és az egész családnak síelési örömöket nyújt.

Fedezze fel a régiót sífutás közben, a kiválóan kialakított, 120 km-nyi pályán, mely sífutó pálya bizottság által jóváhagyott pálya. Nyugalom és szórakozás a pályákon kívül is található: lovas szán kirándulás a varázslatos hegyvidéken, a behavazott erdőkön keresztül. 70 km-nyi, tágas téli kiránduló út vezet ezen az elbűvölő téli világon keresztül, befagyott tavak és hófödte rétek és földek előtt.

Kiegészítésképpen egy változatos heti programot nyújtunk, melyben kalandos hótalpas kirándulás az érintetlen természetben, kirándulások az állatok nyomában, a Tiroli Lech Nemzeti Parkban és jégmászás szerepel.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Reutte

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
17 Hotelek/Szállások És
134 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Naturparkregion Reutte

 • Hómagasság a hegyen: 94 cm tengermagasság: 854 - 1900 m Pálya hosszúsága: 16 km Üzemel: 06.01.17 - 02.04.17 Település: Höfen Régió: Naturparkregion Reutte
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  35,50 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Kristálytiszta alpesi tavak, markáns hegycsúcsok, kiemelt magaslati turistautak, igényes biciklis pályák, lovagjátékok és királyi kastélyok! A Reutte Nemzeti Park változatos kulturális és sportos kínálatával nyűgözi le vendégeit, közvetlenül a bajor határnál.

Vidék báj és város hangulat: ezek ennek a régiónak a különleges jegyei. Itt családok, aktív és pihenésre vágyó üdülők tudnak eltölteni egy változatos üdülést, mellyel új energiát tudnak feltankolni.

Sportbarátokat számos turistaút, az egyszerű sétáktól egészen a megerőltető csúcs meghódításokig, sportos hegyi kerékpáros túrák, kényelmes biciklis utak, vízi sportok az 5 fürdőtóban, úszás, búvárkodás, horgászás, szörfözés és vitorlázás várja.
Sokoldalú üdülési program, napi tevékenységekkel, mint kirándulások vezetővel, hegymászó tanfolyamok, póni délutánok, íjászat, kenuzás, raftingolás: ezek teszik szebbé az év legszebb időszakát.

Természet- és növénybarátok itt egy alpesi virágos kertben, a Hahnenkamm Élmény Arénában, 1700 méter magasban, több mint 600 növény fajtával rendelkező (50 nemzetség) kertet találnak. Különleges fénypont Tirol első alpesi mezítlábas turista útja, ahol különböző állomásokon, 1,2 km-nyi úton tud szórakozni.

Merüljön el a régmúlt időkbe ...

és próbáljon ki egy igazi lovag felszerelést, legyen vendége a császári ünnepi asztalnak és ismerje meg a középkor sötét oldalát! A kultúra kedvelőinek kétség kívül az Európai Lovagvilág Fellegvár, a "Lovagok nyomában" Élménymúzeummal, a legnagyobb látványosság.
Egy hely fiatalnak és idősnek, ahol a felnőttek új élményeket és benyomásokat gyűjthetnek, míg a gyerekek egy speciálisan kifejlesztett programmal szórakozva élhetik át a történelmet.
Európa legnagyobb történelmi eseménye ismét megrendezésre kerül. 2010. július 23-25. között ismét több ezer középkort kedvelő ember özönli el a Reutte Nemzeti Park régiót, hogy a 6. "Ehrenberg - Az időutazás" rendezvényt a helyszínen, élőben tekinthesse meg.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  21.01.2017
  -7 / -1 °C
 • Holnap
  22.01.2017
  -4 / 2 °C
 • hétfő
  23.01.2017
  -9 / -1 °C
 • kedd
  24.01.2017
  -13 / -1 °C
 • szerda
  25.01.2017
  -9 / 0 °C
Hójelentés Naturparkregion Reutte
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusverband Naturparkregion Reutte
Untermarkt 34
6600 Reutte, Ausztria
Naturparkregion Reutte Tirol