Üdülés Neukirchen a. d. Vöckla

Így néz ki Neukirchen an der Vöckla! A csodálatos téli tájakon átvezető gyalog- és kirándulóösvények kedves pihenőhelyei és az igen meggyőző téli alpesi panorámával büszkélkedő kilátóhelyei biztosítják az egészséges téli levegőről és a tökéletes szórakozási és kikapcsolódási lehetőségekről. Mozgalmas téli programjaink magában foglalják a havas kirándulást, lovaglás szánkózást, sífutást és rossz idő esetén a tekézést.
A kultúra szerelmeseinek egy gyönyörű 400 éves Stehrerhof kínál adventi vásárt.

Természetesen szabadjára engedheti fantáziáját és úgy is élvezheti a mindennapokat.
Neukirchen télen is szórakozásokban és pihenésben gazdag vakációt kínál. Legyen szó jégtekéről, tekéről, lovasszánnal való utazásról, sífutásról, egy egyszerű sétáról az egészséges természetben, lovaglásról vagy csak egyszerű nézelődésről a karácsonyi vásáron - mindenki számára van egy tippünk.
Varázslatos tél Neukirchen an der Vöckla-ban Neukirchen an der Vöckla, a családbarát üdülőfalu a Hausruckwald déli lejtőjén fekszik, közel van az Attersee és a Trauensee tavaknak otthont adó Salzkammerguthoz. Attersee csupán 12 km távolságra, az ünnepi játékairól is híres Slazburg 55 km-re van.

Mehr Informationen - Details
az oldal elejére

Regionsinformationen

Így néz ki Neukirchen an der Vöckla nyáron! Neukirchen an der Vöckla, a családbarát üdülőfalu a Hausruckwald déli lejtőjén fekszik, közel van az Attersee és a Trauensee tavaknak otthont adó Salzkammerguthoz. Attersee csupán 12 km távolságra, az ünnepi játékairól is híres Slazburg 55 km-re van. Túrázzon és kerékpározzon! A csodálatos gyalog- és kirándulóösvények kedves pihenőhelyei és az igen meggyőző alpesi panorámával büszkélkedő kilátóhelyei biztosítják az egészséges környezetről és a tökéletes szórakozási és kikapcsolódási lehetőségekről. Mozgalmas programjaink magában foglalják a kirándulást, lovaglást, biciklizést, horgászatot és rossz idő esetén a tekézést.
A kultúra szerelmeseinek egy gyönyörű 400 évnek emléket állító udvar jelenthet aktív kikapcsolódást.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  16.01.2017
  -6 / -3 °C
 • Holnap
  17.01.2017
  -8 / -5 °C
 • szerda
  18.01.2017
  -10 / -6 °C
 • csütörtök
  19.01.2017
  -13 / -6 °C
 • péntek
  20.01.2017
  -15 / -5 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusverband Neukirchen a. d. Vöckla
Neukirchen Nr. 9
4872 Neukirchen an der Vöckla, Ausztria