Üdülés Neumarkt im Mühlkreis

Élettel teli, vidéki, rokonszenves Az ünnepek megélése és az összetartás nálunk mindennél előbbre való.

A helyiek és a vendégek jó kedélyűsége az egész évben garantált. Különösen hangulatos az adventi időszak, a minden évben megrendezésre kerülő adventi vásáron puncs, forralt bor és sok kézműves termék talál gazdára. Mindegy, hogy a farsangi menetről vagy meghitt fogadókban kellemes kártyapartikról, közös éneklésről van szó, nálunk a vendégek is úgy érzik magukat, mintha ők is helyi lakosok lennének.

Téli romantika az élvezetek szerelmeseinek!

Amíg a mélyebben fekvő településeken a köd uralkodik, nálunk már a fehér hó ragyog.

Autóval és busszal egyaránt könnyen elérhető Neumarkt, ha az égiek kegyesek hozzánk, elegendő hó esik, hogy önfeledten érezhessük a téli világot. Csillogó hó és napsugarak hívnak bennünket egy aktív vakációra. A kínálatban található jégteke természetes tavakon, jégkorcsolyázás a szabad strandon, lovas szánkózás, de éppen lóhátra is pattanhatunk vagy kirándulást tehetünk a gyönyörű téli tájon.
Mehr Informationen - Details
az oldal elejére

Regionsinformationen

Távol a turizmus fellegváraitól fekszik a parányi település. Itt a "csendes turizmus" fogalom bizonyságot lel. A zöld mezőkön, csendes erdőkön, enyhe dombokon átívelő kirándulások során gyakran botlani a Mühlviertelt körbevevő kőemlékekbe. A tájhoz hozzá tartoznak az útszéli keresztek és a gótika korszakának képviselői, mint például a távolról is jól látható gótikus plébániatemplom. A művészet iránt érdeklődök a Gotikstraße-n sétálgatva felfedezhetik a kor fennmaradt nyomait, aki szeretne visszatekinteni a régi időkbe, részt vehet egy időutazáson, a Museumstraße-n pillanatképek láthatóak a rég elfeledett időkről.

Aktív sportolás Neumarktban

A vakáció alatt nem feltétlenül a lustálkodásé a főszerep, hanem az aktív mozgás segít, hogy a munkás hétköznapokban is fittek maradhassunk. Nálunk, Neumarktban a természet és az egészséges szórakozás mellé öröm is társul, a sport és a játék az élményekben gazdag tartózkodást szolgálják. Mindegy, hogy biciklizésről, kirándulásról, lovaglásról, fürdésről, horgászatról vagy teniszről van szó, nálunk mindenki megtalálja a neki optimális szórakozási és mozgási lehetőséget egyaránt. Aki a meghittséget szereti, keresztülkocsikázhat lovas kocsin a Mühlvirtel körül húzódó festői szépségű dombvidéken.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  23.01.2017
  -7 / 2 °C
 • Holnap
  24.01.2017
  -11 / -4 °C
 • szerda
  25.01.2017
  -6 / 0 °C
 • csütörtök
  26.01.2017
  -5 / 2 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismuskern Neumarkt im Mühlkreis
Marktplatz 1
4212 Neumarkt im Mühlkreis, Ausztria
Neumarkt im Muehlkreis Felso-Ausztria