Üdülés Obertauern

November végétől május elejéig garantált a hó! Látogasson meg minket itt „egészen fenn!” A gyönyörű salzburgi hegyvidék szívében várja önt 100 km-nyi álomszép lesiklópálya. És még az autóra sem lesz szüksége, hiszen Obertauernben pár percen belül a síközpontban van. A sífelvonókat kifejezetten úgy kötöttük össze, hogy jó néhány sípályát végigjárhat, mire ismét visszaérkezik az elejére.

Obertauern

Obertauern – Ausztria legnépszerűbb síközpontja* - az Alpok egyik leghóbiztosabb síközpontja És ez annyit jelent: tökéletes körülmények november végétől május elejéig! A gyönyörű salzburgi hegyek között, 1630 és 2313 méter közötti magasságban várja Önt 1 lanovka, 19 ülőlift és 6 felvonó. Közel 100 km-nyi álomszép lesiklópálya és 26 km-nyi sífutópálya!

*a NEWS, Ausztria legnagyobb magazinjának az olvasói szavazása alapján. Obertauernt már egymás után másodszorra választották Ausztria legjobb síközpontjának (a legjobb sípályák, party-és szlalom-metropolisz kategóriában).
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Obertauern

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Obertauern

 • nyitva
  Hómagasság a hegyen: 170 cm tengermagasság: 1630 - 2313 m Pálya hosszúsága: 100 km Üzemel: 16.11.16 - 01.05.17 Település: Obertauern Régió: Obertauern Region
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  44,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Üdvözöljük Obertauernben! November végétől május elejétől garantált a hó az obertauerni síparadicsomban – és nyáron is egy igazi üdülőparadicsom az egész család számára. Ha kirándulni, hegyet mászni, kerékpározni szeretne, esetleg csak kikapcsolódást vagy sportos kihívásokat keres – választékunk annyira sokszínű, mint az Ön kívánságai: golf, siklóernyőzés, lovaglás, halászás, rafting, canyoning és még sok minden más vár Önre. És amikor a Grünwaldkopfbahnon utazik, a csillogóan kék ég alatt, hamar rájön Ön is: nyáron is „egészen fenn” a legszebb Obertauern!

Lankásak a havasok és a dombok,

meredekek a hegycsúcsok és tiszták a hegyi tavak és patakok - Obertauern környéke egyedülállóan szép. Kirándulás, hegymászás, golfozás, lovaglás vagy horgászás közben várja a fogást, a hegyek csöndje mindenhol ott lesz. Nálunk költ a kékbegy is és a rejtélyes hundsfeldi felláp is csak arra vár, hogy Ön felfedezze!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  18.01.2017
  -13 / -7 °C
 • Holnap
  19.01.2017
  -13 / -7 °C
 • péntek
  20.01.2017
  -13 / -5 °C
 • Szombat
  21.01.2017
  -11 / -3 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -8 / 0 °C
Hójelentés Obertauern
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Tourismusverband Obertauern
Pionierstraße 1
5562 Obertauern, Ausztria
Obertauern Logo - Obertauern Salzburg