Üdülés Oetz

Oetz, Ötzalban - téli sportparadicsom a családnak... Akár síelő, túrázó vagy a kultúra szerelmese - Oetzben mindenki megkapja a pénzéért valót!

A családbarát síterep Hochoetzben, amely könnyen megközelíthető 8 perc alatt az Acherkogelbahnról. Tiszta hó, tiszta élvezet! 34 tökéletesen karbantartott pálya.

Kiterjedt túraútvonalak, Ötz környező természete kéri, hogy fedezze fel!. Egyedülálló és lenyűgöző természeti kincsek az Ötz, és a Piburgersee. Minden esetben érdemes elsétálni hozzájuk.
Kultúra szerelmesei is jól érezhetik magukat az ősi faluban - festett házak a 16. századból és a Turmmuseum hívja Önt egy utazásra a múltba.

Családbarát síélmény - Hochoetz, Ötzalban

Most mindent duplán adunk: 2 sípálya - 1 síbérlet - az új sírégióba Hochoetz - Kühtaiba 100% garantált hó április közepéig!
A nagy magasságokba a Bielefeld kabinon juthat fel, a hegyi pályaudvarra és az alacsonyabb szintekre a Balbachlift visz fel.

Említésre méltó a Panoráma étterem, és a számos hagyományos kunyhó. Napozzon és pihenjen Hochoetzben!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Oetz

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
24 Hotelek/Szállások És
175 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Oetz

 • nyitva
  Hómagasság a hegyen: 90 cm tengermagasság: 1410 - 2272 m Pálya hosszúsága: 36 km Üzemel: 16.12.16 - 18.04.17 Település: Oetz Régió: Ötztal
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  37,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Oetz - Ötzal élvonalában Sokféle, csodás alpesi nyár várhat Önre ha "benéz" Ötzal mögé...Oetzbe!

Oetzben nagyon sokarcú lehet az eltöltött idő. Sétáljon keresztül a múlton, olyan festői, történelmi épületek mellet, mint például a díjnyertes Oetzer Turmmuseum. Hangulatos üdülőhely jól temperált környezetben. Sok szép kert hívogatja, hogy egy kicsit szakadjon el a mindennapi gondoktól, és kapcsolódjon ki. Események és koncertek sok látogatót vonzanak a meleg nyári estéken, a falu központjába. Oetzben kellemes napsütéses idővel találkozhat, a klíma tökéletes. Sokszor ajánlottak már bennünket, sokan meg is fogadták a tanácsot és eljöttek. Az Acherkogel & Co. fejleszti a lejtőinket, nem óriási borvidék, de mindenképp bájos szőlőültetvények között túrázhat.

Természetes ékkő a Pitburger tó.
Egyszerű kirándulások és túrák a festői völgyben a tó közelében. Fedezze fel Oetz természeti gazdagságát az Ötz-völgyben. Eljuthat egy rövid túra keretében a zord és romantikus tóhoz. A védett terület s egyik legszebb az egész Ötzal völgyben, méltán érdemelte ki ezt a címet. A túra befejeztével vára Önt az uszoda a tó déli végén, napozóterülettel és 24°-s meleg vízzel. De akár tehet egy kis körutazást is csónakkal.

2020métreren, közelebb a mennyországhoz...

Nyolc perc alatt Almweltben... Oetz közepéből gyönyörű alpesi táj vezet az Acherkogelbahnhoz. Nyolc perc amíg felér a Hochoetzre, 2020méter magasba. Innen különbözőek a lehetőségek: kényelmes kirándulások a következő helyekre:Balbach, Kühtaile Alm, Bielefeld Hut és Acherberg Alp. Tegyen egy sétát a középkori Erzbaus Wörgetal nyomában. Felújított bányászház, a hódító csúcsok közelében. Az első Karkopf (2513 m), majd a Rosskopf (2399 m) és Wetterkreuz (2591 m). Egy kis szerencsével a túrázók találkozhatnak a zergékkel is amint épp legelésznek.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  20.01.2017
  -9 / 1 °C
 • Holnap
  21.01.2017
  -8 / 2 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -7 / 3 °C
 • hétfő
  23.01.2017
  -6 / 4 °C
 • kedd
  24.01.2017
  -10 / -4 °C
Hójelentés Oetz
Hegy Völgy
Hochoetz 90 cm Tapadós 70 cm Tapadós
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Németországból: A7 Kempten - Füssen - Fernpass - Imst - A12 avgy B171 Ötztal - B186 Oetz

VAGY A8 München - Rosenheim - Kufstein - A12 Ötztal

Svájcból és Franciaországból: Zürich - St.Gallen - Bregenz - Feldkirch - Arlberg - St.Anton - A12 vagy B171Ötztal - B186 Oetz.

Olaszországból:Brennerpass - Innsbruck - A12 Ötztal - B186 Oetz.
Útvonal tervezése
Ötztal-Bahnhof pályaudvartól: 5 km-re Oetz, rendszeres buszjárat is visz oda.

Vonat kapcsolatok: Innsbruck, Salzburg, Bécs, Zürich, München;

Közvetlen buszjáratok Oetzbe: naponta háromszor az insbrucki buszpályaudvartól.
München, Zürich, Innsbruck - majd vonattal az Ötztal állomásig és onnan autóbusszal

München - Oetz 165 km
Zürich - Oetz240 km
Innsbruck - Oetz60 km
Járatfoglalás
Cég neve
Ötztal Tourismus
Information Oetz
Hauptstrasse 66
6433 Oetz, Ausztria
Oetz Logo - Oetz Tirol