Üdülés Oststeiermark

Hideg és forró - ez a tél Oststeiermarkban

Oststeiermarkban télen sok dolog történik: a havas hegyi falvak Wechsel és Bad Waltersdorf között várják téli kirándulásokra a ködmentes területeken, és Almenland és Joglland sírégiója kínál szórakozást az egész családnak.

Fél órányi autóút az idő Bad Waltersdorf termálfürdője és a sípályák között.
Apropó, pályák: a Hochwechsel panorámapályával Waldbachban és a Joglland-pályával St. Jakobban az egyik legjobb sífutóterület érhető el Oststeiermarkban.

Információkat a Teichalm Sommeralmról és Joglland síterületéről itt talál:

Az Oststeiermark régió
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  St. Kathrein am Hauenstein

Was sagen unsere Kunden?

4,7 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
23 Hotelek/Szállások És
160 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

6 Síterület - Oststeiermark

 • Hómagasság a hegyen: 70 cm tengermagasság: 1000 - 1300 m Pálya hosszúsága: 6 km Üzemel: 08.12.16 - 05.03.17 Település: Mönichwald Régió: Oststeiermark
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  20,50 Kiválasztás
 • Hómagasság a hegyen: 50 cm tengermagasság: 1200 - 1450 m Pálya hosszúsága: 4 km Üzemel: 08.12.16 - 17.03.17 Település: Fladnitz an der Teichalm Régió: Almenland
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  23,00 Kiválasztás
 • Hómagasság a hegyen: 50 cm tengermagasság: 1000 - 1200 m Pálya hosszúsága: 4 km Üzemel: 03.12.16 - 26.03.17 Település: St. Jakob im Walde Régió: Oststeiermark
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  20,50 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Oststeiermark - Ausztria kertje Már az első lépésekkel megnyílik az Oststeiermark, a pihenés és feltöltődés helye, ahol úgy érezheti magát az ember, mint a saját kertjében. Romantikus kastélyok és csodaszép kertek kínálnak különleges élményt.

Fedezze fel és élvezze az Apfelstraße-t és a Römerweinstraße-t, amelyek csodás helyet kínálnak feledhetetlen órákhoz. Hol máshol élvezhetné a virágzó almafák alatt a friss mustot és a szőlőhegyek között a borokat?

Kulináris ajánlatok sokasága várja a vendégeket a kitűnő borszaküzletekben, gourmet éttermekben, díjnyertes vendéglőknem.

Gasztronómiai különlegességek Almo-ból, bárány, körte a Pöllauer-völgyből. A szakácsok itt a helyi, minőségi konyhára fordítanak nagy figyelmet.
Az Oststeiermark - Ausztria kertje garantálja egész évben a romantikus és élményekben gazdag nyaralást. A sportos vendégeknek idilli utak és túrautak, kalandos hőlégballon-út Ausztria kertje fölött.
Romantikus hótalpas túrák, izgalmas szánkóutak vagy sífutás a festői környezetben teszik Oststeiermarkot télen nagyon vonzó céllá.

Minőségi kiállítások és érdekes múzeumok várják egy érdekes utazásra a múltba és a jövőbe egyaránt. Több, mint 250 állomás - a Herberstein állatvilágtól kezdve a nyári bobpályáig a Koglhofban - nem csak a gyerekek szívét dobogtatja meg, és tökéletes szabadidős programokat biztosít egy vidám családi nyaralásra.

A gyógyfürdő Bad Waltersdorfban és Sebersdorfban, ahogy a számos Kneipp-terület valódi menedék az erőt gyűjtők és pihenők számára, és nyáron pihentető alternatíva rossz idő esetén.

A különféle rendezvények minden régióban érdekes betekintést nyújtanak a kultúrába és a hagyományokba, mint a hagyományos Apfelstraße- élményutazás ősszel, és a hagyományos Marha-fesztivál Sommeralmban.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  26.02.2017
  1 / 8 °C
 • Holnap
  27.02.2017
  3 / 13 °C
 • kedd
  28.02.2017
  2 / 12 °C
 • szerda
  01.03.2017
  3 / 13 °C
Hójelentés Oststeiermark
mehr anzeigen
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusregionalverband Oststeiermark
Radersdorf 75
8263 Großwilfersdorf, Ausztria
Styria Wschodnia Stajerorszag