Üdülés Radstadt

A Ski Amadé síközpont közepén Radstadt tökéletes téli hangulatot kínál az idelátogatóknak! A családok, a kalandra vágyók és az élvezetek szerelmesei megtalálják a számításaikat négycsillagos szállodáinkban, privát szobáinkban és téli kempingjeinkben. A carvingosok, a síelők, a sífutók és a snowboardosok édenkertje remek sípályákkal és sífutópályákkal várja Önt is! Különböző nehézségű, kezdőknek és síakrobatáknak szánt pályáink közül mindenki megtalálja a magáét. A gyermekbarát és szélvédett Radstadt-Altenmarkt síközpont egy igazi titkos tipp és az insiderek között már régóta ismert remek sípályáiról. Legnagyobb attrakciónk: A 8-személyes gondolakabinos felvonóval fel a Kemahdhöhére , ahonnan egy 6 km hosszú, kivilágított szánkópályán csúszhat a mélybe (kedden és pénteken éjszakai üzem is!)

Itt a carvingosokat és a snowboardosokat is kiváló körülmények várják. Az ingyenes buszjáratoknak, a legújabb sífelvonóknak és modern műhókészítő berendezéseinknek köszönhetően a hómentes lejtők és a hosszú várakozás a hóesésre már a múlté. Az Amadé síközpontban összesen 865 km-nyi sípálya és több mint 270 felállási lehetőség várja az idelátogatókat. Kiváló sí-, snowboard- és sífutóiskolák oktatnak kezdőket és haladókat, valamint különleges technikákat és versenytáborokat is szervezünk.

Attrakciók vég nélkül

Radstadtban található a Salzburger Sportwelt egyik legnagyobb és legszebb sífutópályája. A 180 km-nyi sífutópálya (klasszikus és szabad stílusban) különböző nehézségi szintekkel, és mindenekelőtt az 50 km-es Tauern-sífutópálya minden sífutó szívét megdobogtatja. Emellett van lehetőség teniszezésre, lovaglásra, téli túrázásra, szánkózásra, jégkorcsolyázásra, curlingezésre vagy lovasszános kirándulásokra is. És mivel a vendég sportoláson kívül másra is igényt tart, helyi specialitásaink és a nemzetközi konyhánk is várja szeretettel. A falusi vendégszeretet közepette Radstadt elvarázsolt nyaralói újabb élményekkel lehetnek gazdagabbak. A város vonzereje és a természet gyönyörűsége minden pihenésre vágyó vagy családos nyaraló kedvére fog válni. Távol a kitaposott ösvényektől Radstadt lehetőséget biztosít egyedülálló felfedezőutakhoz is. Csupán egy órányi autóútra Salzburgtól (amely a Tauern-autópályán (A10) keresztül érhető el) bontakozik ki Radstadt a maga összehasonlíthatatlanul bájos, derűs atmoszférájával és ma is élő tradícióival.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Radstadt

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
4 Hotelek/Szállások És
20 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Radstadt

 • Hómagasság a hegyen: 75 cm tengermagasság: 858 - 1571 m Pálya hosszúsága: 17 km Üzemel: 16.12.16 - 02.04.17 Település: Radstadt Régió: Salzburger Sportwelt
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  50,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Sportos – szimpatikus – történelmi A Radstädter Tauern közepén, az Enns-völgyének napos teraszán várja vendégeit ez a középkori város.
Csupán 70 km-re Salzburgtól, Radstadt összehasonlíthatatlanul bájos, derűs atmoszférájával és ma is élő tradícióival.

Minden régiónak vannak turisztikai programjai. De célcsoport-orientált, személyre szabott, minőségi programot csak nálunk találhat. Ez alatt nem mást értünk, mint egy kiegyensúlyozott ár-érték arányt és egy összehasonlíthatatlan kínálatot családok, túrázók, lovagolni vágyok, kerékpárosok és golfozni vágyók számára.

Radstadt, a természet és a kultúra pulzálásával!

Barátságosság, hagyomány és kultúra egy csodálatos hegyi világ kulisszái előtt teszik radstadti nyaralását egy felejthetetlen élménnyé! Északon a Dachstein, délen pedig a Radstädter Tauern határolja a várost, így egy remekül kiépített túraútvonal-hálózat várja az idelátogatókat.
A 100 km-nyi kerékpárút-hálózatnak köszönhetően nagy a választék a könnyebb és nehezebb szakaszokból, számos pihenőállomással. Ezen felül Radstadt az első állomása a 150 km hosszú Enns kerékpárútnak. Nálunk első helyen van a vendégszeretet és ápoljuk a régi hagyományokat, mint a knödlifesztivál, a gárdafesztivál, az iparművészeti termékek piaca, szabadtéri hangversenyek, néphagyomány-estek és még sok minden más!
Teniszpályák, 2 istálló, minigolf, stockspielpálya és íjászati lehetőségek egészítik ki a radstadti lehetőségeket.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  23.01.2017
  -7 / 2 °C
 • Holnap
  24.01.2017
  -9 / -1 °C
 • szerda
  25.01.2017
  -11 / 2 °C
 • csütörtök
  26.01.2017
  -8 / 3 °C
 • péntek
  27.01.2017
  -5 / 4 °C
Hójelentés Radstadt
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusverband Radstadt
Stadtplatz 17
5550 Radstadt, Ausztria
Radstadt Salzburg