Üdülés Reichenfels

A legészakibb pontja a Lavant-völgy, annak köszönheti a nevét, hogy itt bányásztak a középkorban és a jelen vagyon az érintetlen természet, a vendégek és a helybeliek pihentető, relaxáló és változatos "természetes életének" kínál lehetőséget.

A síelés, snowboard, sífutó felkéri a közeli Schialm egy Klippitztörl.

Családbarát gondoskodik, kúpos kerek, sí túrák, korcsolyázás, sífutás, hótalpas, szánkózás és hegyi mágia, vagy a szánkózás, és még sokkal több, és nem hagyja unatkozni Önöket.

További információ:
RML Regionális Lavanttal GmbH
Minoritenplatz 1
9400 Wolfsberg
Tel 04352 2878
Fax 04 352 2878 -9
Mehr Informationen - Details

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

A legészakibb pontja a Lavant-völgy, annak köszönheti a nevét, hogy itt bányásztak a középkorban és a jelen vagyon az érintetlen természet, a vendégek és a helybeliek pihentető, relaxáló és változatos "természetes életének" kínál lehetőségeket.

Jól jelzett turistautak vezetnek fel a nagy legelőkre, a rusztikus hegyi kunyhók és vendéglők, ahol a kiadós uzsonna a mezőgazdasági termelő, táplálja Lavanttaler almabor és egy friss készült vodka erő.

Külön gyöngyszem a természet, a víz a forrása Kölzer, amelyek mentén valósul meg a gyalogos a forrás felfelé. A környék egy újonnan épült "Fußgfühl 'Park, díszíti egy nagy gyógynövényes kert.

Vannak jel-kiküldött kerékpárút több mint 100 km-minden szinten (öhenmeter) állnak rendelkezésre.

A stabil "Ponderosa" kínál lovak szerelmeseinek lovasoktatás, nyomvonal túrák és Almtrekking. A nyári hónapokban elsősorban a napenergiával fűtött medence csúszdával a gyermekek számára, az attrakció.

Családbarát gondoskodik Vám hét, kaland nap lovaglás, tűzrakás, bowling kerek, traktor túrák a gazdaságban, és még sok más, és így nem fizetnek unalomért.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  20.01.2017
  -9 / -1 °C
 • Holnap
  21.01.2017
  -5 / 3 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -5 / 0 °C
 • hétfő
  23.01.2017
  -5 / 3 °C
 • kedd
  24.01.2017
  -8 / 1 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Tourismusbüro Reichenfels
Liftstraße 1
9463 Reichenfels, Ausztria
Reichenfels Reichenfels Logo - Reichenfels Karintia