Üdülés Rinn/Judenstein

Üdvözöljük a fehér csodaországban! Messze a közlekedés zajától Innsbruck tartományi főváros (12 km-nyire) és a történelmi Hall városka között (9 km), egy napos fennsíkon található Rinn, ahol télen is varázslatos változatosságú környezet várja.

Izgalmas, szórakoztató a tél Rinn-ben

Rinn mindazt megadja, ami a telet Tirol-ban felejthetetlenné teszi: változatos sportolási lehetőségek és téli romantika. Tanuljon síelni a Rinn gyerek vidéken, amelyet Innsbruckból ingyenes síbusszal megközelíthet. Sífutás frissen kialakított sífutó pályákon, kiterjedt téli kirándulások a tágas és elszórt turista utakon, szánkózás a Rinner Alm-on, lovasszán túra és sétakocsikázás a behavazott erdőkön, romantikus lámpásséták és a Tiroli vidék látnivalóinak megismerése, tiroli vendégszeretet ...
... mindez teszi a téli üdülését felejthetetlenné.
Mehr Informationen - Details

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

Üdvözöljük egy álomszerű üdülő területen! Egy történelmi prospektuson az 1. világháború idejéből állt az alábbi idézet:
" RINN a Tiroli középhegység egyik első gyógyhelye és különösen kedvelt ózonban gazdag levegője miatt és előnyös ivó- és fürdővize miatt. Rinn közvetlenül egy inger gazdag tűlevelű erdőben található, szélmentes területen pompás kilátással az egész Északi-láncokra, a Felső-Inn-völgytől egészen a Hohen Kaiser-en át Kufstein-ig."

Messze a közlekedés zajától Innsbruck tartományi főváros (12 km-nyire) és a történelmi Hall városka között (9 km), egy napos fennsíkon található Rinn, ahol egész évben varázslatos változatosságú környezet várja.

Rinn golfpálya

Már 100 éve felfedezték Rinn-t, mint üdülő terület! Rinn-ben kirándulók és hegymászók, hegyi kerékpározók, golfozók és teniszezők, aktív üdülők és nyugalomra vágyók, természetbarátok és kultúrát kedvelők, gyerekek és nagyszülők, helyiek és vendégek találkoznak.

Wellnesz részleggel bíró komfort hotelben vagy egy kényelmes magánszobában, egy ápolt üdülő lakásban, egy furcsa parasztudvaron vagy campingben száll meg? Teljesen mindegy!
Mindig örömmel látjuk!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  22.01.2017
  -5 / 4 °C
 • Holnap
  23.01.2017
  -8 / 1 °C
 • kedd
  24.01.2017
  -12 / -3 °C
 • szerda
  25.01.2017
  -9 / 3 °C
 • csütörtök
  26.01.2017
  -5 / 7 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusbüro Rinn
Angelika Sellner
Dorfstraße 5
6074 Rinn/Judenstein, Ausztria
Rinn - Rinn/Judenstein Tirol