Üdülés Rohrbach

A dimbes-dombos Mühlviertler vidék a Duna és a Böhmerwald között fekszik...
...ideális célpont a nyaraláshoz pihenéshez. Egyaránt csábító fiatalok és idősek számára.

A téli kikapcsolódáshoz rengeteg lehetőséget kínál a Hochficht sívidék és a böhmerwaldi hosszútávfutó centrum mindössze 25 kilométerre a várostól. A Rohrbach-hegy környék lankáin lehetőségünk van síelni, bobozni és szánkózni. Poeschlteich pedig a korcsolya és a jégkorong Eldorádója.

Élvezze a telet is a Böhmerwaldban.

A tartomány fővárosa Rohrbach egy a felső Mühlviertelben található Duna és Böhmerwald közötti nyaralóhelyek közül. A települést már a 11. században jegyezték, és a 15. században kapta meg a kereskedelm jogát és 1986ban vált várossá. Ennek bizonyítékaként fejlett infrastruktúrával rendelkezik.
Mehr Informationen - Details

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

A város fénypontja a Sinnenreich villában található élményvilág a Sinnenreich túraútvonallal. Kalandozzon a Sinnenreich Villában a számtalan kiállítás és gép között. Minden érzékére szüksége lesz miközben a Baragans házban törpe lesz az óriások között, mikor a kaleidoszkóppal a végtelenségbe tekint vagy a "Részeg kozkában" Ön is részegnek érzi magát.

A dimbes dombos Mühlviertel vidék a Duna és Böhmerwald között egy tökéletes hely a kikapcsolódásra/nyaralásra. Biciklizzen vagy túrázzon a szabadban, pihenjen a fürdőkben vagy tanuljon történelmet és kultúrát a műzeumokban.

Kisváros a Böhmerwald szélén.

A tartomány fővárosa Rohrbach felső Mühlviertelben fekszik a Böhmerwald peremén, ahol csodálatos túrákat tehet! A települést már a 11. században jegyezték, és a 15. században kapta meg a kereskedelm jogát és 1986ban vált várossá. Rohrbachot hívhatnánk akár az iskola és sport városának de nevezhetnénk bevásárlóvárosnak is.
A sok iskola és sportolási lehetőség rengeteg lehetőséget tartogat az itt lakóknak.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  24.01.2017
  -11 / -6 °C
 • Holnap
  25.01.2017
  -9 / -3 °C
 • csütörtök
  26.01.2017
  -6 / 1 °C
 • péntek
  27.01.2017
  -4 / 4 °C
 • Szombat
  28.01.2017
  -8 / 0 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Ferienregion Böhmerwald
Stadtplatz 1
Tourismusinformation Rohrbach-Berg
4150 Rohrbach, Ausztria
Rohrbach Logo - Rohrbach Felso-Ausztria