Üdülés Rosenau

Térkép
A gyönyörű táj és hegyek, felejthetetlen szépséget kölcsönöznek a "Nemzeti park városnak" Rosenau am Hengstpaßnak. A Kalkalpen Nemzetipart Közép-Európa legnagyobb erdős területeivel igazi paradicsom a természet kedvelői számára. Aki meg akar szabadulni a mindennapok zajától az jó helyen jár!

Bóklászás a Hóban
Egy túra hótalpakon az idilli Hengstpaßon nem csak sima bóklászás a hóban, hanem egy felejthetetlen élmény. A gyönyörű téli táj a csend és nyugalom egy pillanat alatt elfeledteti Önnel a hétköznapokat. Aki mozgásra vágyik annak ott van a 20km hosszú Innerrosenau Sífutó és Biathlon centrum

Szórakozzon télen is.
Vidám órákat okozhat önnek az 1.3 kilométer hosszú Berggasthof Zottensberg in Edlbachtól egészen a Maurerwirt in Rosenau vedégházig tartó szánkópálya. De nem csak nappal szórakozhat éjszaka is élvezheti a csúszkálást a kivilágított pályán.

Pyhrn-Priel Nyaralóövezet - 9 helység - 2 sípálya

Lélegzetelállító hegyi táj, gyönyörű lejtők, hóbiztos magasságban és szép helyen - ez az üdülőövezetünk legvonzóbb oldala A Totem Gebirge és Sengsengebirge között fekvő vidék nem csak gyönyörű festői kilátással rendelkezik, hanem közelében fekszik a Kalkalpen Nemzeti Park is.
Télen és nyáron élvezhetik a az ismert Windiwschgarsten & Hinterstoder településeket rengeteg napsütéssel és programmal. Kedves vendéglátók és rengeteg szabadidős lehetőség - a síeléstől, sífutástól, hótalpas kirándulástól egészen a lovasszánozásig - biztosítják a felejthetetlen élményt.
Sportoljon a Világbajnokság lejtőin.
Egyedülálló a környék legmagasabban fekvő sípályája található itt ami többek között csodás látvánnyal és tökéletes pályákkal rendelkezik. Számtalan Hütte és pálya használható egy sípályával 2 napon keresztül. 60km-es pályarendszer áll a síelők rendelkezésére. Legyen szó bármi féle extrám sportról itt megtalálja a lehetőséget rá. Fun&Aciton hegy, Snow Park, Gyerek park, Feng-Shui nyugisziget és még rengeteg más lehetőség kínál kikapcsolódást a fiataloknak és a mégfiatalabbaknak.
A családoknak is ideális választás a gyerekbarát környék. Rengeteg uticél van amit a családosok is felfedezhetnek.
Mehr Informationen - Details
az oldal elejére

Regionsinformationen

Rosenau – település a nemzeti parkban A gyönyörű táj és hegyek, felejthetetlen szépséget kölcsönöznek a "Nemzeti park városnak" Rosenau am Hengstpaßnak. A Kalkalpen Nemzetipart Közép-Európa legnagyobb erdős területeivel igazi paradicsom a természet kedvelői számára. Egy színes mozaikot képeznek a természetes erdő, a látványos hegycsúcsok vagy a kis rejtett völgyekben csörgedező patakok. Azok akik távol a város zajától és a mindennapi nyüzsgéstől szeretnének megszabadulni a legjobb helyen járnak.

Hüttéinkben megízlelheti házias ízeinket, egyen egy karéj kenyeret szalonnával és kortyoljon hozzá almabort. Igazi túrázóknak és "hegyi" embereknek.
Amíg a hegymászók meghódítják évezik a mászás örömeit, addig a túrázni vágyók sétálhatnak és gyönyörködhetnek a táj és a legelők szépségében.
Egyaránt biciklizhet kedvtelésből vagy akár komoly MountainBike rajongóként Haslersgattétól a Hengstpass legelőig.
Síparadicsom:
A Sí és Biathloncentrum Innerrossenau nem csak télen várja a sportolás szerelmeseit. Ahol télen egy sífutó és biathlonparadicsom található ott nyáron egy 3 kilóméter hosszú aszfaltozott gördeszkapálya.

Pyhrn-Priel Nyaralóövezet

Egy vidék, amit meg fog szeretni!
Lélegzetelállító hegyekkel tarkított táj, lankás legelők, lenyűgöző szurdokok és szeretni való települések.

A Pyhrn-Priel kirándulóövezet dél felső-ausztriában nem csak egy változatos és gyönyörű tájegység. Mind nyáron mind télen élvezheti az ember Hiterstoder & Windischgarsten am Rande környékét, a Kalkalpen nemzetiparkot, a rengeteg napsütést és a szabadságot. Gyors és stresszmentes megközelíthetőség, igazán kedves vendéglátók és rengeteg szabadidős tevékenység - túrázás, golf, lovaglás, hegyi kerékpározás, programok a szabadban, mint például Canyoning, Rafting, vagy hegymászó tanfolyamok - felejthetetlen élmény.
"Akinek van kártyája, spórol!"
"Többet nyaralhat" a Pyhrn-Priel AktivKártyával! A régióban számos látnivalónál, kirándulóhelynél használhatja a kártyáját május közepétől október végéig amennyiszer csak akarja!
180 szálláshelyen elfogadják az AktivKártyát amely több mint 40 ingyenes és 20 bónusz szolgáltatást biztosít és egy éjszakát ingyen is eltölthet valamely szállóban.
Egy jó játék a legjobb kilátással.
A 18-lyukú (PAR71) Windischgarsten Pyhrn-Priel golfpálya mind kezdők, mind tapasztalt játékosok számára igazi kihívás. Sík terep és szelíd dombok váltakoznak a pályán - mindez gyönyörű kilátással a környező hegycsúcsokra! Top-csomagok, Golftanfolyamok és izgalmas versenyek teszik kedvelt uticéllá a golfozók számára.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  16.01.2017
  -12 / -7 °C
 • Holnap
  17.01.2017
  -9 / -8 °C
 • szerda
  18.01.2017
  -11 / -9 °C
 • csütörtök
  19.01.2017
  -15 / -4 °C
 • péntek
  20.01.2017
  -12 / -1 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Tourismusverband Pyhrn-Priel
Hauptstraße 28
4580 Windischgarsten, Ausztria
Rosenau Felso-Ausztria