Üdülés Salzburger Seenland

Adventi varázs Salzburger Seenlandban A hideg évszakban Salzburger Seenland egy kellemes, misztikus, idilli állapotban merül el. Számos vonzó rendezvény biztosítja az adventi hangulatot a csodaszép régióban. Látogassa meg a hagyományos karácsonyi vásárt, mint a Neumarkter Advenzauber, a családi advent a templomban, az éves karácsonyi bazárt karácsonyfával, adventi énekek Henndorfban mind nagy népszerűségnek örvendenek. Természetesen szinte kötelező a Csendes éj kápolna megtekintése is Oberndorfban. Azok, akik szívesebben lépnek magányos utakra, élvezhetik a csodálatos salzburgi tóvidéket egy romantikus lovasszános kirándulás alkalmával, vagy hagyja, hogy elvarázsolja az irányított téli túra a szép tájon.

átélni, elmerülni, élvezni

átélni:

Jól megépített utak és túrautak várják Önt Salzburger Seenlandban. Akár Kaiserbuche, Tannberg vagy Salzburg- vagy tavi túra, mindegyik egyedülálló élménnyel gazdagítja majd. Kiránduljon Carl Zuckmayers lábnyomainál a Jakobsweg mentén a templomig, vagy kövesse az Arnoweget, ahol csodás kilátás várja a Köstendorf Tannbergnél.

elmerülni:

A strandfürdők, a vitorlás iskolák és hajókölcsönzők a legmelegebb tónál a környéken. Strandröplabda, csodás vízi kirándulások és kimeríthetetlenül sok szabadidős program garantálja a feltöltődést.


élvezni:
akár kastélyszálló vagy vár, vidéki vendégház vagy panzió, hagyja, hogy Salzburger Seenland kulinárisan is elkényeztesse. A Diabelli Mattseer magas színtű kultúrát kínál a várban, a tó fölött. Abszolút látnivaló a tavi és városi fesztivál. Szeptemberben kezdődik az ősz a motormentes családi nappal körben a Trumer See körül.
Október végéig a sajt- és gourmetfesztiválon ünnepelnek az emberek.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Obertrum
az oldal elejére

Regionsinformationen

Salzburger Seenland - 20 km-re északra Salzburgtól, Mozart városától! Lenyűgöző Salzburger Seenland!
Távol a tömegturizmustól - körbevéve a négy legmelegebb tóval - található meg ez a sokszínű vidék. Nem messze a világszerte ismert Salzburgtól, Mozart városától kínál a természet számtalan lehetőséget egy feledhetetlen nyaraláshoz.
Akár aktív nyaralás a Sennland Clubban, akár hosszabb túra-hétvége: érezze jól magát és élvezze az üdülést Ausztria szívében!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  22.01.2017
  -6 / 1 °C
 • Holnap
  23.01.2017
  -8 / -1 °C
 • kedd
  24.01.2017
  -10 / -3 °C
 • szerda
  25.01.2017
  -8 / 0 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Salzburger Seenland Tourismus GmbH
Frau Manuela Bacher
Seeweg 1
5164 Seeham, Ausztria