Üdülés Sautens

Sautens télen! Mindenkinek, aki a téli sport arénától messzebb pihenést és nyugalmat keres, de mégis gyorsan el akarja érni, csak ajánlani tudjuk romantikus helységünket az Ötztal nyugati oldalán. Mint nyugodt fekvésű kiinduláspont közelben a szomszédos síterületekkel egyszerűen ideális helyszín vagyunk. Ingyenes buszok kényelmes hálózata köti össze Sautens-t a havas Hochoetz (2 km-re) és Kühtai (18 km-re) sívidékekkel. Hangulatos Sautens-ben sífutó pályák, kivilágított természetes szánkópályák, curling pálya és tágas téli turista utak várják sportolni vágyó látogatóinkat. Teke pályák és kényelmes lokálok gondoskodnak a hangulatos estékről.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Oetz

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár

Was sagen unsere Kunden?

4,2 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
3 Hotelek/Szállások És
9 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Sautens

 • nyitva
  Hómagasság a hegyen: 90 cm tengermagasság: 1410 - 2272 m Pálya hosszúsága: 36 km Üzemel: 16.12.16 - 18.04.17 Település: Oetz Régió: Ötztal
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  37,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Sautens, "Ötztal kapuja" Sautens váratlan perspektívákat nyit ki: magas hegyek, vad vizek - egy egyedülálló szabadidős paradicsom a 3008 méter magas Acherkogel lábainál. Ideális kiinduláspont az egész Ötztal vidékre történő kirándulásokhoz. Családbarát hely fiatal és idős összes kívánságát teljesíti egy kalap alatt. Nyugodt fekvésünk, 810 méteren garantálja a stressz-mentespihenést. A tevékenységek ebben az álomszerű környezetben nem ismernek határokat. Aki sportosan szeret élni, Sautens-ben az is egyedülálló élmény programokat talál.

Sietség nélkül, sok szívvel lettek kialakítva Sautens változatos rendezvényei és programjai. Jelmezes koncertek, táncos esték a kunyhókban és idegenvezetéses kirándulások a helység körül garantálnak egy élmény-dús itt tartózkodást az egész családnak.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  23.01.2017
  -9 / 2 °C
 • Holnap
  24.01.2017
  -14 / -3 °C
 • szerda
  25.01.2017
  -10 / 3 °C
 • csütörtök
  26.01.2017
  -5 / 7 °C
Hójelentés Sautens
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Ötztal Tourismus - Information Sautens
Dorfstrasse 55
6432 Sautens, Ausztria
Sautens Logo - Sautens Tirol