Üdülés Schwaz

Schwaz "Ezüst város" idilli szomszédos falujával Pill-lel és napos fennsíkjával, a Hochpillberg-gel ...
... egyedülállóvá és felejthetetlenné teszi az üdülést.

Mindegy, hogy Ön a legjobban kialakított sípályákat, sífutópályáinkat, a szánkópályákat vagy valami igényes sítúra útvonalat szeretne élvezni - a változatosság nálunk garantált!

Családok is jól érezhetik magukat nálunk! Egyedülállóan csodálatos a mi magas pályán, mely 1100 méter felett megy. Esténként fáklyás szánkó partik, ingyenes gyermek síoktatás és ingyenes gyermek sí kölcsönző egészíti ki ajánlatunkat.

Sí iskola és sí kölcsönző, szauna, szolárium, tenisz csarnok, gyógyfürdő, tápláló szórakozás hüttékben és Aprés-Ski elégít ki minden igényt.

Az Önt vendéglátója Pill-ben vagy Schwaz-ban arra törekszik, hogy Ön egy kellemes, sportos napot tölthessen el, élvezhesse a tiroli vendégszeretetet és pihentesse a testet és a szellemet.

Schwaz és Pill várja Önt ...
Örömmel várjuk látogatását ...

Síterületünk a napos Kellerjoch-on

Alpesi síelés, sífutás, szánkózás, snowboardozás, hótalpas kirándulás
Hó telefon:
Téli sportok egészen gyengéden ...

Elfele a sí pályáktól a napos Kellerjoch 2 sí terület további csodálatos si alternatívákat nyújt Önnek:

Élvezze az összehasonlíthatatlan, gyönyörű környéket egy hótalpas kirándulás során, melyet hegyisport vezetőnk, Peter vezet. Gyönyörű tájakat és ősi kunyhókat fog Önnek megmutatni. Egy olyan napot fog átélni, mely felejthetetlen marad!

Vagy inkább szeretne sífutással eltölteni egy szép napot 1100 méter magasan? Jó, friss levegő garantálja ezt! Mellékesen felejthetetlen kilátásban részesül az Inn-völgyére és hegyvidékre, a Kellerjoch-ra, a Kuhmesser-re és a Gilfert-re. Lélegezzen mélyeket és élvezze a friss oxigént!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Schwaz

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Schwaz

 • Hómagasság a hegyen: 80 cm tengermagasság: 857 - 1887 m Pálya hosszúsága: 10 km Üzemel: 24.12.16 - 02.04.17 Település: Schwaz Régió: Silberregion Karwendel
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  29,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Üdvözöljük Schwaz-ban és Pill-ben! Schwaz "Ezüstváros" idilli szomszédos falujával Pill-le és Hochpillberg napos fennsíkjával a tiroli üdülést felejthetetlenné és egyedülállóvá teszi.

Schwaz "Ezüstváros" az Unterinntal körzet fővárosa, mely középkori környezettel, számos épülettel az ezüstbányászat virágkorából várja vendégeit. Az embernek mindenképpen kell időt hagynia arra, hogy a számtalan látnivalót megtekintse. Schwar egy világos, élénk és modern város, melyben az életminőség, a gazdaság, a turizmus, a művészet és a kultúra is otthon van. A rendkívül sokoldalú kultúra- és művészeti program minden látogatót elbűvöl. Önt is biztosan!

Kirándulások és sport, tiroli vendégszeretet, házi készítésű étkek és zöld konyha, tápláló ünnepek és vendégházi színházak: mindezt nyújtja Schwaz-Pill! Örömmel várjuk látogatását!

Mozgás aréna

Ha csúcsokat látnak, akkor a divatot követő hegymászókat nem lehet tartani. A Karwendel egyenetlen csúcsai és az Ezüst régió napos lankái között fekszik több km-nyi szórakozás hegyi kerékpárosoknak, kirándulóknak és sportolóknak. Minden kondíciós állapotnak megfelelő, jól kijelölt hegyi kerékpáros utak állnak a rendelkezésre, vendégházak és alpesi legelők gondoskodnak a kellemes energia utánpótlásról.

Mindegyik TVB irodában be tud szerezni biciklit - illetve térképet a Karwendel-i Ezüst régióról. A térképek nem csak az útvonalakat tartalmazzák, hanem kirándulási javaslatokat és a hátoldalon egy panorámás térképet. Továbbá nem messze található Karwendel új Nordic Walking út. Sok útvonal és különböző nehézségi fokozatok várják vendégeinket. Örömmel adunk információkat irodánkban.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  19.01.2017
  -13 / -2 °C
 • Holnap
  20.01.2017
  -10 / 3 °C
 • Szombat
  21.01.2017
  -7 / 4 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -4 / 8 °C
 • hétfő
  23.01.2017
  -2 / 8 °C
Hójelentés Schwaz
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Informationsbüro Schwaz
Tourismusverband Silberregion Karwendel,
Münchnerstr. 11
6130 Schwaz, Tirol, Ausztria
Logo - Schwaz Tirol