Üdülés St. Anton am Arlberg régió

Minőség a mennyiség helyett. Sífutóknak 40 km hosszú sífutópálya áll a rendelkezésükre, snowboardosok a Reindl síterületen találhatják meg számításukat. Ezeken kívül egy szánkópálya, valamint korcsolya pálya korcsolyázóknak és curlingeseknek található itt. Vagy mit szólna a változatosság kedvéért egyszer egy romantikus lovasszán úthoz az álomszerűen havas hegyvidéken?

Téli sport lehetőségek St. Anton am Arlberg-ben ugyanolyan változatosak, mint a magával ragadó wellnesz kínálatunk. Számos hotel gondoskodik a környéken vendégeink kényeztetéséről. Különösen kedvelt legmodernebb rendezvény- és kongresszusi központunk, az ARLBERG-well.com, egyedülálló wellnesz- és szabadidős részlegével. Gyógyfürdő kinti medencével, hullám medence és vízesés, valamint egy tágas szauna, pezsgőfürdő és rekreációs terület is található benne. Pettneu-i wellnesz park uszodával, szaunával és wellnesz részleggel gondoskodik a frissességről. Pettneu a kempingezőket is várja 2 kiválóan kialakított téli- és nyári kempinggel.

Arlberg - Síelés

A sívidék változatossága, 440 km-nyi pályájával és 85 modern vasútjával és felvonójával a legmagasabb igényeket is kielégíti.
Az Arlberg síterület kényelmesen és ingyenesen elérhető a síbusszal. Minden időt, melyet egyébként a fárasztó parkolóhely kereséssel töltene, töltheti rögtön a pályákon!

Látogassa meg honlapunkat!
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  St. Anton am Arlberg

Was sagen unsere Kunden?

4,2 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
6 Hotelek/Szállások És
14 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

2 Síterület - St. Anton am Arlberg régió

 • Hómagasság a hegyen: 165 cm tengermagasság: 1270 - 2811 m Pálya hosszúsága: 305 km Üzemel: 02.12.16 - 23.04.17 Település: St. Anton am Arlberg Régió: St. Anton am Arlberg régió
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  52,00 Kiválasztás
 • tengermagasság: 1228 - 1500 m Pálya hosszúsága: 12 km Üzemel: 17.01.15 - 22.03.15 Település: Pettneu Régió: St. Anton am Arlberg régió
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  28,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Üdvözöljük St. Anton am Arlberg üdülőrégióban! 2005-ben össze költözött, az amin mindig is közösen dolgoztunk. Pettneu, Flirsch és Strengen St. Anton am Arlberg-gel együtt egy nagy turisztikai szövetséget alkotott.

A régió vendégeinek mindez jelenti: Több ajánlat, több változatosság és még több tiroli vendégszeretet. Az üdülő faluk a közelebbi kapcsolat miatt sokkal többet tárnak fel eredeti karakterükből. A paraszti élet számos mementója még ma is él. Régi istállók, kedvesen ápolt udvarok - mindez hozzá tartozik az "Új" személyiségéhez. És még valami: itt-ott a kakas kezdi személyesen a napot. De ez a hang az egyetlen ezen az idilli tájon. A hegyi nyár és az alpesi tél gyönyörű oldala a megszokott Pettneu-ban, Flirsch-ben és Strengen-ben. Itt a nyugalmat teljes nagyságában élvezheti.

Kirándulóknak rengeteg lehetőségük van, hogy erőt és pihenést szerezzenek. Az egyes helyekről kiindulva számos eddig ismeretlen út és hegyi idill nyílik meg. Újszerű tágasság várja a bicikliseket is. St. Anton am Arlberg üdülő régió hegyi kerékpáros és biciklis úthálózata minden igényt kielégít. És egy második wellnesz központ is rendelkezésre áll, további lehetőségekkel a pihenéshez. Pettneu kempingezőket 2 kiválóan felszerelt téli- és nyári kempinggel várja vendégeit.

Látogassa meg honlapunkat!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  25.02.2017
  -8 / 5 °C
 • Holnap
  26.02.2017
  3 / 9 °C
 • hétfő
  27.02.2017
  0 / 8 °C
 • kedd
  28.02.2017
  -1 / 10 °C
 • szerda
  01.03.2017
  -2 / 6 °C
Hójelentés St. Anton am Arlberg régió
Hegy Völgy
St. Anton / St. Christoph / Stuben - Ski Arlberg 165 cm Tapadós 150 cm Tapadós
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Tourismusverband St. Anton am Arlberg
Dorfstraße 8
6580 St. Anton am Arlberg, Ausztria
Ferienregion St. Anton am Arlberg Ferienregion St. Anton am Arlberg Logo - St. Anton am Arlberg Region Tirol