Üdülés St. Johann in Tirol, Kitzbühel-i Alpok

Sport a Kitzbühel-i csúcs és a Kaisergebirge között! A St. Johann in Tirol, a Kitzbühel-i Alpokban üdülőrégió: Oberndorf - Kirchdorf - Erpfendorf! A Kitzbühel-i Alpok központjába található és széles, napos völgyei miatt Tirol egyik legszebb és legvonzóbb területe.

Messze a tömött sípályáktól a St. Johann in Tirol, a Kitzbühel-i Alpokban üdülőrégió első osztályú téli élményeket biztosít. Napközben a pályákon vagy a sífutópályákon, utána kikapcsolódás a szaunában vagy a pezsgőfürdőben. A megnyugtató meleg jót tesz a testnek és a léleknek is. Esténként egyen egy jót, próbálja a régiónk specialitásait. Töltse az időt együtt kellemes környezetben a barátaival, hagyjanak időt magukra.
Számos fesztivál és népi hagyományos rendezvény, valamint különösen kedves vendégszeretet teszi üdülőhelyünket egy igazán kedvelt célponttá.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  St. Johann in Tirol

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
17 Hotelek/Szállások És
113 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

2 Síterület - St. Johann in Tirol, Kitzbühel-i Alpok

 • Hómagasság a hegyen: 85 cm tengermagasság: 659 - 1604 m Pálya hosszúsága: 43 km Üzemel: 08.12.16 - 02.04.17 Település: St. Johann in Tirol Régió: Kitzbüheler Alpen
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  42,50 Kiválasztás
 • nyitva
  Hómagasság a hegyen: 75 cm tengermagasság: 640 - 780 m Pálya hosszúsága: 5 km Üzemel: 10.12.16 - 18.03.17 Település: Kirchdorf Régió: Kitzbüheler Alpen
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  29,50 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Sport a Kitzbühel-i csúcs és a Kaisergebirge között! A St. Johann in Tirol, a Kitzbühel-i Alpokban üdülőrégió: Oberndorf - Kirchdorf - Erpfendorf! Széles, napos völgyei miatt Tirol egyik legszebb és legvonzóbb területe!

Mindenekelőtt golfozók, kerékpárosok, hegyi kerékpárosok, lovasok, hegymászók és kirándulók jönnek ide. Egy viszonylag kicsi területen egy széles, kiváló kínálat várja vendégeinket: egy golfpálya (további nyolc 30 km-es körzetben), számos kiránduló-, biciklis- és lovaglóút, raftingolás, kenuzás, siklóernyős repülés vagy léghajós út.

Különösen kedvelt kirándulási célpont a Kaiserbach-völgy, a Aigersbach-i vízesés, a Schlei-i vízesés mászó-kerttel vagy a festői Griesbach-szurdok Erpfendorf-nál.
Szórakozási lehetőségek széles választéka mindenfajta kategóriában, kiemelkedő konyhák, számos fesztivál és népi rendezvény, valamint kedves vendégszeretet teszi kedvelt üdülési célponttá régiónkat.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  20.01.2017
  -8 / 1 °C
 • Holnap
  21.01.2017
  -8 / 2 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -6 / 3 °C
 • hétfő
  23.01.2017
  -12 / 4 °C
 • kedd
  24.01.2017
  -12 / -5 °C
Hójelentés St. Johann in Tirol, Kitzbühel-i Alpok
Hegy Völgy
St. Johanner Bergbahnen Ges.m.b.H 85 cm Tapadós 65 cm Tapadós
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Cég neve
Kitzbüheler Alpen St. Johann in Tirol - Oberndorf - Kirchdorf - Erpfendorf
Poststrasse 2
6380 St. Johann in Tirol, Ausztria
St. Johann in Tirol, region de Kitzbuehel Tirol