Üdülés St. Pankraz

Térkép
A kis falu, St. Pankraz nemcsak szeretnivaló, de ismert is -, mint az osztrák világbajnok síelő, Hannes Trinkl szülőfaluja. Vad - még vadabb - vadorzó
Híres az Európában egyedülálló Vadorzó-múzeum, ahol a látogatók mindent megtudhatnak az orvvadászok történelméről. A Dr. Roland Girtler professzor által létrehozott kiállítás az orvvadászok személyes tapasztalataira, és a róluk szóló romantikus filmekre épül.

A vendégeket ingyenes síbuszok viszik a síterepekre
A vakáció alatt nem kell autót vezetnie sem: használja ki a lehetőséget, hogy a közeli Hutterer Höss és Wurzeralm Spital am Pyhrn síterepei kényelmesen megközelíthetők az ingyenes síbusszal is.

Pyhrn-Priel üdülőrégió - 9 település – 2 síterep

Szeretnivaló táj...
Lélegzetelállító hegyek, lankás legelők, lenyűgöző szurdokok.
A Totes Gebirge és a Sengsengebirge hegyláncai között fekvő településről csodás kilátás nyílik a környező vidékre. A közelben található a Kalkalpen nemzeti park. Télen és nyáron is érdemes a közeli Windiscgharsten és Hinterstoder szép, napsütötte településeire. Vendégszerető házigazdák és érdekes szabadidős programok (síelés, sífutás, hótalpas túra, szánkózás, curling, lovaskocsizás) gondoskodnak arról, hogy felejthetetlen élmény legyen a vakáció.
A régió két síterepe a Hinterstoderben található Hutterer Höss és a Wurzeralm in Spital Pyhrn síterep. Mindkét helen varázslatos szépségű lesiklópályák várják a vendégeket, a gyerekek a Sunny Kids Parkban játszhatnak, a felnőttek a hüttékben pihenhetnek. Síbérletek minimum 2 naptól válthatóak. 60 kilométernyi sípálya (köztük a Hannes Trinkl világbajnoki lesiklópálya), speed-, crosstrail- és carvingpályák, egy szórakoztató lesiklópálya, Snow Park és egy feng-shui pihenőhely áll itt a vendégek rendelkezésére. A helyi, ingyenes síbusz naponta többször is közlekedik a síterepekre.
Családi álom
A vendégszerető és gyermekbarát szállásokon nagy szeretettel várják a családokat, valamint számos gyermekprogram is színesíti a kínálatot.
Mehr Informationen - Details
az oldal elejére

Regionsinformationen

St. Pankraz – a "világbajnok kovácsműhely" A kis falu, St. Pankraz nemcsak szeretnivaló, de ismert is - mint az osztrák világbajnok síelő, Hannes Trinkl szülőfaluja.

Vad - még vadabb - vadorzó
Híres az Európában egyedülálló Vadorzó-múzeum, ahol a látogatók mindent megtudhatnak az orvvadászok történelméről. A Dr. Roland Girtler professzor által létrehozott kiállítás az orvvadászok személyes tapasztalataira, és a róluk szóló romantikus filmekre épül.

Nyár
A vendégek és a helybeliek körében egyaránt népszerű az Elisabeth-tó St. Pankraz határában. A festői, hegyvidéki táj a fürdőzőket és a horgászokat is le fogja nyűgözni. A hosszabb időt itt töltő kempingezők sem fognak csalódni nálunk.

A Pyhrn-Priel üdülőrégió

Szeretnivaló táj...
Lélegzetelállító hegyek, lankás legelők, lenyűgöző szurdokok.
A változatos és vonzó Pyhrn-Priel üdülőrégió Felső-Ausztria déli részén fekszik. Hinterstoder, Windischgarsten és a Kalkalpen nemzeti park egész évben kellemes, napos klímával várják a vendégeket. A vidék könnyen megközelíthető, és számos szabadidős programot kínál: túrázás, golf, lovaglás, mountain bike, canyoning, rafting, magaskötélpályák.

Kártyával kevesebbe kerül!
A Pyhrn-Priel AltivCarddal teljesebb lehet a vakáció: a kártyával számos látványosság és program ingyenesen érhető el május közepétől október elejéig. Az AktivCard ingyenesen jár a szálláshoz 180 vendéglátónál, akik szintén 40 ingyenes és 20 különleges szolgáltatással várják a vendégeket.

Játék és panoráma
A 18 lyukú (PAR 71) Windischgarsten golfpálya kezdők és tapasztalt játékosok számára is igazi kihívást jelent. A sík terep enyhe dombokkal és lejtőkkel váltakozik, és csodaszép kilátás nyílik a környező, kétezer méternél magasabb hegycsúcsokra. Csomagajánlatok, tanfolyamok és izgalmas versenyek közül is válogathatnak a vendégek.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  24.01.2017
  -9 / -2 °C
 • Holnap
  25.01.2017
  -11 / -1 °C
 • csütörtök
  26.01.2017
  -6 / 2 °C
 • péntek
  27.01.2017
  -1 / 7 °C
 • Szombat
  28.01.2017
  -2 / 7 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

A3: Nürnberg - Regensburg - Passau - át az autópályán Wels irányába (A8) Voralpenkreuz csomópontig - felhajtás az autópályára (A9) egészen a Hinterstoder/St. Pankraz lehajtóig.

A1: Westautobahn Salzburg(A1) Graz irányába - Voralpenkreuz:Pyhrnautobahn(A9) Hinterstoder/St. Pankraz lehajtóig

A9: Pyhrnautobahn Graz -híd a Murán - Hinterstoder/St. Pankraz
Útvonal tervezése
Linz - Hinterstoder - Selztal (Pyhrnbahn)
Linz/Hörsching
Salzburg
Wien-Schwechat
Járatfoglalás
Cég neve
Tourismusverband Pyhrn-Priel
Information St. Pankraz
St.Pankraz
4572 St. Pankraz, Ausztria
St. Pankraz Felso-Ausztria