Üdülés Steinach

Családi síterület örömmel látja Önt! Steinach hegyi legelőjével egy kicsi, de bájos sí paradicsomot nyújt. Kereken 29 km-nyi pálya áll a rendelkezésre. 1 libegő, 2 lift és 2 húzó sífelvonó, valamint egy gyerek- és gyakorlópálya várja látogatóinkat.

Heti háromszor (szerda, péntek és szombat) az éjszakát nappallá varázsoljuk, és Európa egyik legnagyobb éjszakai síterületét biztosítjuk.

Vendégeinknek, akik inkább sífutásra szavaznak ezen a gyönyörű téli vidéken, Steinach Tirol legszebb sífutó pályáját nyújtja, a Gschnitztal pályát, mely 18 km hosszú. A Bergeralm síterületen ezeken kívül egy magaslati pálya is található, mely 10 kényelmes km-en viszi el vendégeinket a Nösslachhütte-ig.

Mit csinálnak a gyerekek?

Steinach - egy üdülőhely a családnak? Igen - nem csak a Bergeralm kedvelt gyerekek és családok körében. Gyerekek a Bergeralm-on lévő gyakorló pályát kimondottan szeretik, ahol varázslatos szőnyeget találnak, mely megkönnyíti az első sí próbálkozásokat. Egy szánkó pálya kereken 5 km hosszúsággal 3 szánkó toronnyal; szabadtéri jégcsarnok Steinach-ban kellemes. Ezek sok örömet okoznak, illetve gyorsan barátságokat lehet kötni.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Steinach
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Steinach

az oldal elejére

Regionsinformationen

Steinach - Wipptal szívében "Innsbruck-tól el egyre szebb minden, ezért nem is érdemes leírni" - írta J. W. Goethe (idézet), egyre gyakrabban tesznek itt üdüléseket az emberek. Ez nem igazolt, de ma Steinach Wipptal központjaként funkcionál, számos hoteljével és vendégházával ideális üdülőhely.

Állomások ideálja, ahol gyors vonatok állnak, és így vasúti utazóknak egyszerűvé teszik az utazást. Különböző busz összeköttetések viszik kényelmesen ebbe az idilli oldalsó völgybe az utasokat.

Ideális kiinduláspont nyáron, ahol szép kirándulásokat és hegyi túrákat tehet. A Bergeralmbahn 1600 ill. 2200 méterre visz fel. Számos, kiválóan megjelölt turistaút áll a rendelkezésre családi sétáktól egészen völgyeken átívelő hegyi túrákig. Innen csak egy ugrás a Steinach-i szabad strand. Esténként üldögéljen egy kellemes kávézóban vagy minigolfozzon ... így tényleg tökéletes napok elé néz!

Dél felé van úton?

Steinach dél felé tartó útja során nem hagyja Önt " balra fordulni". Központi fekvésünk ideális útközi megállóvá teszi a falunkat. Élvezzen pár napot dugók, stressz és hektikusság nélkül. Használja ki utazását és ismerje meg a régiót! Örömmel látjuk nálunk!
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  23.01.2017
  -7 / 0 °C
 • Holnap
  24.01.2017
  -9 / -1 °C
 • szerda
  25.01.2017
  -8 / 4 °C
 • csütörtök
  26.01.2017
  -6 / 4 °C
 • péntek
  27.01.2017
  -3 / 5 °C
Hójelentés Steinach
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Brennerstraße 67
Rathaus
6150 Steinach am Brenner , Ausztria
Steinach - Steinach Tirol