Üdülés Thermenland Steiermark

A Stájer Termálterületen fortyog 6 forrás: Bad Radkersburg, Bad Gleichenberg, Loipersdorf, Bad Blumau, Bad Waltersdorf és Sebersdorf. A víz ereje
A közel 110 ° C-os forróságú források 3000 méter mélyről jönnek a Földből. A kristálytiszta, lágy víz meleget és jó közérzetet ad, energiát sugároz és vitalitást, így hozzájárul a szépség és az egészség megőrzéséhez. Visszatérve a Monarchiáig, a stájer termálterület már 170 éve egészséges történelemmel rendelkezik.

Kérjük, látogassák meg honlapunkat!

Kényeztetés testnek és léleknek

Ízletes finomságok, lenyűgöző kultúra - ízlelje meg az életet A világhírű olajkreációktól a kézi készítésű Zotter-csokoládéig, a díszes boroktól a párlatokig, ecetekig Göllesből - kulináris szempontból is vezető szerepet játszik Ausztriában a Thermenland. A kultúrát kedvelőket is sokszínű ajánlatok várják - a Schlösserstraße-tól a kiállításokig és rendezvényekig minden megtalálható.
Lenyűgöző kiállításokat szerveznek az érdeklődőnek az egész stájer Schlösserstraße mentén.

Minden érzékével élvezheti a napos, kellemes klímát, a világhírű, minőségi borokat, almákat, kajszibarackot, sütőtököt. Ínyencek élvezhetik itt a jó és egészséges ételeket a kiváló éttermekben, vendéglőkben, illetve a hangulatos borozókban.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Bad Radkersburg

Was sagen unsere Kunden?

4,6 /5
kitünő! Durchschnittliche Bewertung von
12 Hotelek/Szállások És
83 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Regionsinformationen

A Stájer Termálterületen fortyog 6 forrás: Bad Radkersburg, Bad Gleichenberg, Loipersdorf, Bad Blumau, Bad Waltersdorf és Sebersdorf. A közel 110 ° C-os forróságú források 3000 méter mélyről jönnek a Földből. A kristálytiszta, lágy víz meleget és jó közérzetet ad, energiát sugároz és vitalitást, így hozzájárul a szépség és az egészség megőrzéséhez. Visszatérve a Monarchiáig, a stájer termálterület már 170 éve egészséges történelemmel rendelkezik.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  24.03.2017
  6 / 15 °C
 • Holnap
  25.03.2017
  4 / 12 °C
 • Vasárnap
  26.03.2017
  4 / 10 °C
 • hétfő
  27.03.2017
  1 / 12 °C
 • kedd
  28.03.2017
  4 / 18 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Steirisches Thermenland
Radersdorf 75
8263 Großwilfersdorf, Ausztria