Üdülés Tweng

A Radstädter Tauern csodálatosan szép hegyvidékén található ez a kicsi, ámde barátságos üdülőfalu, Tweng. Tweng a salzburgi tartomány egyik legkisebb községe, de területén található az Obertauern síközpont területének fele, amely Ausztria egyik legkeresettebb és leghóbiztosabb síközpontja!

Tweng központi fekvésének köszönhetően könnyen eljuthat akár az obertauerni síparadicsomba, akár a Speiereck és Katschberg/Aineck síközponthoz!

Tweng télen – egy téli csoda

Az obertauerni símekka lábánál fekszik a „hólyukként” is ismert Tweng faluja! Buszjáratunk ingyenes juttatja el a közelben fekvő 4 síközpont bármelyikébe, így nem is lesz szüksége autójára! Barátságos hütték, havas és ernyős bárok invitálják az Aprés Ski élvezeteire. Szemlélje meg a havas tájat sífutás közben a völgyben és magasabban fekvő sífutópályáinkon egyaránt! A lantschfeldi természetvédelmi területet sítúrázás keretei között fedezheti fel. Gyapjútakaróba burkolózva, puncsot kortyolgatva élvezhetjük a csillagos eget és a táncoló hópelyhek látványát egy lovasszános kirándulás keretei között.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Obertauern

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Tweng

 • nyitva
  Hómagasság a hegyen: 170 cm tengermagasság: 1630 - 2313 m Pálya hosszúsága: 100 km Üzemel: 16.11.16 - 01.05.17 Település: Obertauern Régió: Obertauern Region
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  44,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Tweng olyan vidéken fekszik, amely az idelátogatóknak a színtiszta természetet kínálja és amely a téli sportok kedvelőinek is megdobogtatja a szívét. Tweng Salzburg tartomány egyik legkisebb községe.

Zöld mezők, erdők és a Niedere Tauern romantikus hegyvonulatai között az idelátogató nyugodtan felfedezheti a környező hegyvidéket és sokszínű virágait. A csodálatos hegyi tavakban garantált a felfrissülés. A Lantschfeld oldalvölgye különleges élményt nyújt, amely különösen lovagláshoz, szánkózáshoz és túrázáshoz ideális. A túra végén egy kiadós alpesi uzsonnával nyerhetnek új energiákat. Aki nem szívesen kirándul egyedül, azt biztosan szívesen elkíséri egy helyi lakos is. A lovak szerelmeseinek a lovaglópályán vagy terepen történő lovaglást vagy egy lovasszános kirándulást ajánlhatunk.

A kulturális túraútvonalon részletes információkhoz juthat műemlékekről, földtanról és a természetről, a Tauern ösvényeiről és az alpesi legelők megműveléséről. Esténként pedig csevegjen egy kicsit a fogadóssal, levezetvén a napot. A vendégek és a vendéglősök közötti kapcsolatot mi rendkívül fontosnak tartjuk. Tweng azonban szintén ideális helyen fekszik egy-egy napos kirándulásokhoz, akár északnak, akár délnek indulunk. Tweng – egy falu, amely nyugodt atmoszférájával ideális egy családi nyaraláshoz.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  17.01.2017
  -14 / -11 °C
 • Holnap
  18.01.2017
  -15 / -8 °C
 • csütörtök
  19.01.2017
  -13 / -7 °C
 • péntek
  20.01.2017
  -12 / -5 °C
Hójelentés Tweng
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusverband Obertauern
Nr. 161
5562 Obertauern, Ausztria
Tweng Logo - Tweng Salzburg