Üdülés Walchsee

A Kaiser fehér ruhája minden téli vendégünk ízlését elnyeri
Kaiserwinkl / Tirol hatalmas síterületei síelőknek és fiatal családoknak
Első pillantásra az üdülőrégió egy tipikus sífutó környék. A benyomás nem megtévesztő, mert 140 km-nyi pályájával a Kaiserwinkl Ausztria egyik legelragadóbb sífutó területe. A kiemelkedő sífutó image ellenére síelők is ideális feltételeket találnak ebben a felejthetetlen télisport régióban. Az Unterberg-en , mely Kössen "házi hegye", síelőknek 1700 méteren áll rendelkezésükre egy rendkívül változatos és örökhavas síterület., mely decembertől áprilisig biztosít síelési lehetőséget. Az egész pálya havas egészen az Unterberghorn-vasút hegyi állomásától a völgyig. Különleges síélményeket nyújt a Walchsee, az első Kaiserwinkl helység, melyet autóval elér az ember. A "Zahmer Kaiser" síközpont adottságai ideálisak családoknak. 10 különböző pálya, 5 km-nyi területtel nyújt egy álomszerű panorámát. 10 sífelvonó, egyedül itt 5 ún. "baba lift" kezdőknek és 1 egyszemélyes felvonó egészíti ki a modern négyszemélyes felvonót. 2 hóágyú biztosít abszolút hóbiztonságot már 1000 méteren is. A Walchsee-i síiskola 2 modern sí játszótérrel rendelkezik, varázsszőnyeggel és körhintával.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Walchsee

Was sagen unsere Kunden?

4,4 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
35 Hotelek/Szállások És
261 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület - Walchsee

az oldal elejére

Regionsinformationen

Üdvözöljük Kaiserwinkl-ben, a Walchsee-nél! Itt, a Kaiserwinkl-ben 4 helység várja, Kössen, Walchsee, Schwendt és Rettenschöss, melyek ideális feltételeket biztosítanak egy gyönyörű álomszerű üdüléshez, nyáron és télen egyaránt. Fedezze fel régiónkat!

Nyáron kiránduljon, teniszezzen, golfozzon (3 golfpálya) vagy tegyen egy hatalmas hegyi kerékpáros utat! Hűsöléshez talál itt egy 24 fokos tavat, a Walchsee-t (fürdés, vitorlázás, szörfözés, horgászás, vízisí) vagy a Kössen, erdei élményfürdőt. Télen is pihenés, szórakozás és akciók várják itt!

Walchsee - A Kaiserwinkl álomszerű kulisszáival!

A Kaiserwinkl helységei a Walchsee-nél igazi álomszerű kombinációját nyújt: A Walchsee a Kaisergebirge kellemes lejtői között fészkel. A nap legszebb pillanata korán reggel, amikor a nap felkel és a hegyek és a tó arany fényben úszik.

Aki nem szeret korán felkelni, az is élvezheti a tó környéki krisztusi időt és a mögötte tornyosuló erdőket és a szelíd
Kaiser-t. A tó, mely itt található, kiemelkedő vízminőségével, 20-24 °C-ával Tirol legmelegebb tavának számít. Lapos partjával és a vízen lévő mászó jégheggyel a gyerekek kedvencei közé tartozik. Ideális feltételeket nyújt vízi sportokhoz is. A közeli hegyek további látnivalókkal csalogatják a turistákat. A környéken hegyi kerékpáros utak egész hálózata található.

Természetbarátoknak egy további attrakció a "Schwemm" a Walchsee-nél. Ez Észak-Tirol legnagyobb, zavartalan mocsaras területe, állati és nővényi ritkaságok egész sorával. Húsevő harmatfű itt otthonos, akár csak a gyapotsás, a szibériai nőszirom és számos orchidea fajta. Madár és rovarvilága is hatalmas a mocsárnak. Törpe szitakötők, böjti réce, sólymok és kibicek is megfigyelhetők itt. Ritkábban, de lehet látni hüllőket is, mint hegyi gyíkot, viperát és vízisiklót.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  24.01.2017
  -15 / -6 °C
 • Holnap
  25.01.2017
  -14 / -3 °C
 • csütörtök
  26.01.2017
  -15 / 1 °C
 • péntek
  27.01.2017
  -7 / 8 °C
 • Szombat
  28.01.2017
  -8 / 7 °C
Hójelentés Walchsee
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourismusverband Kaiserwinkl
Infobüro Walchsee
Dorfstraße 1
6344 Walchsee, Ausztria
Walchsee Tirol