Üdülés Waldburg

A waldburgi tél Sok móka, kacagás-Waldburgban mindig történik valami.

Egy lovasszánon való utazás során a gyönyörű, havas tájon-Waldburg megmutatja a téli arcát.
A túrák és a sífutás rajongói egy hangulatos túra alkalmával megtapasztalhatják az itt élő emberek kedvességét és vendégszeretetét. Nagy élményt jelentenek a tarokkesték és a vendéglői zenés esték a gondozott, hangulatos fogadókban.
A waldburgi plébániatemplom a három késő gótikus szárnyas oltárával pedig valódi kulturális látnivalót jelent.

Waldburg fehérben

Waldburg télen is gazdag kulturális, sportos és kikapcsolódási kínálattal várja vendégeit.
A waldburgi kápolna őszi koncertjével nyílik meg minden évben a "waldburgi-advent". A hagyományos zenétől a modern pop-rock dallamokig igen változatos programok várják az idelátogatókat. Nagy népszerűségnek örvendenek a mese- és felolvasó estek, melyet népszerű írók tartanak. A hangulatos karácsonyivásáron kézzel készített tárgyak és házi készítésű sütemények közül válogathatunk. A karácsonyi vásárt minden évben a plébániatemplomban megrendezett adventi vásár nyitja meg.
Egy lovasszánon való utazás a havas tájon igazi felejthetetlen élmény lehet az idelátogatók számára.
Mehr Informationen - Details
az oldal elejére

Regionsinformationen

Waldburg, a virágok faluja, mely a Mühlviertler egy magas hegyhátán terül el. A kikapcsolódást kereső turisták egyik célpontja. Waldburg lakosainak egyik állandó tevékenysége a település ápolása, rendben tartása, szépítése.
Waldburg elnyerte a "legszebb falu" címet, melyet méltán megérdemelt.
Az 1517-ben épített 3 késő gótikus szárnyas oltárral rendelkező plébániatemplom egy különleges kulturális élményt jelent az ide látogatóknak. A modern sport- és szabadidőközpont, egy közkönyvtár, a számtalan kulturális esemény, mint a "waldburgi advent" vagy a "waldburgi zenés nyár" a helyieket és a turistákat egyaránt elvarázsolják.

Waldburg, a túraparadicsom

Waldburg számtalan túraútvonalat és látványosságot kínál az idelátogatóknak. A Waldburg körüli csendes, hangulatos túraösvények, a romantikus lovaglóútvonalak, a számtalan jól jelzett bicikliút, a modern sportcentrum és az igazi vendégszeretet minden korosztály számára igazi pihenést és nagy élményeket kínál.
Lovaglás a paraszti udvarokon, utazás lovasszekéren, a faluestek és a nyári koncertek, ezek mind-mind megtalálhatóak a falu kínálatában. A művészetek szerelmeseinek a késő gótikus szárnyas oltárokkal rendelkező waldburgi plébániatemplomot és a St.Peterben lévő gótikus templomot ajánljuk.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  17.01.2017
  -9 / -6 °C
 • Holnap
  18.01.2017
  -9 / -6 °C
 • csütörtök
  19.01.2017
  -12 / -5 °C
 • péntek
  20.01.2017
  -8 / -1 °C
 • Szombat
  21.01.2017
  -9 / -2 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Tourismuskern Waldburg
Waldburg 38
4240 Waldburg, Ausztria
Waldburg Felso-Ausztria