Üdülés Wolfgangsee Region

A Wolfgangsee az idillen szép Salzkammergutban csodálatos programokkal várja az egészséges életmódot követőket, a víz és a természet szerelmeseit.
A vízi sportok kedvelőinek a Wolfgangsee a legtökéletesebb hely: vizisí, tuberiding, vitorlázás vagy szörfözés – itt mindent kipróbálhat. Aki a Nordic Walking megszállotja, az számos Walking-túrából választhat. Salzkammergutban úgynevezett „Témák szerinti kirándulások“ is várják az ide látógatókat, ahol szakképzett túravezetők kísérik a csoportot. Túrázók, kirándulók és családok gyönyörű kiránduló célpontokat találhatnak a Wolfgangsee régióban. A Wolfgangsee régió kerékpáros üdüléshez is ideális. A pedálozók választhatnak a könnyű kerékpárutak vagy a nehezebb mountainbike útvonalak közül. A Wolfgangsee partján lévő kerékpárutakon nyugodtan az egész családdal útnak indulhatunk.

Aki a téli sportokat szereti, az a Wolfgangsee-nél jó helyen jár. Mindegy, hogy snowboarddal vagy síléccel jön – a régióban számos síterület várja Önt. Igazi síélvezeteket nyújt a Postalm – Zwölferhorn a legalkalmasabb családoknak – a nehezebb sípályák a haladóknak vagy Gosau – a szenvedélyes síelők Eldorádója.

Mindegy, hogy hotelben, panzióban vagy nyaralóban – itt megtalálja az Önnek megfelelő szálláshelyet salzkammerguti üdüléséhez.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Abtenau

Was sagen unsere Kunden?

4,4 /5
kiváló! Durchschnittliche Bewertung von
26 Hotelek/Szállások És
284 persönlichen Bewertungen
az oldal elejére

Tevékenységek

2 Síterület - Wolfgangsee Region

 • Hómagasság a hegyen: 40 cm tengermagasság: 1150 - 1450 m Pálya hosszúsága: 8 km Üzemel: 16.12.16 - 26.03.17 Település: Abtenau Régió: Lammertal-Dachstein West
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  33,00 Kiválasztás
 • tengermagasság: 560 - 1522 m Pálya hosszúsága: 7 km Üzemel: 26.01.17 - 19.03.17 Település: St. Gilgen Régió: Salzkammergut
  Napijegy (EUR)
  Főszezon/felnőtt
  27,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

More detailed information provided by the Tourist Board

Egyedi élvezetek a téli Wolfgangsee mellett Modern világunkban sokan egyre kevésbé találják összeegyeztethetőnek üzleti- és magánéletünket. Ezen kívül egyre nagyobb teljesítménykényszerben élünk.

A belső harmóniánk megtalálásában a nyaralás, ezáltal az úticél kiválasztása egyre fontosabb szerepet játszik. Az úticél jó esetben olyan környék, ahol a nyaraló egyéni igényei megfelelő ajánlattal találkoznak.

A személyes élményeket, és a belső egyensúlyt nem találhatja meg minden vendég a minden igényt általános recept szerint kielégíteni kívánó, vendéglátóipari tömeggyártást folytató helyeken.
Éppen ezért ajánljuk az egyedi élményt biztosító téli Wolfgangseet!

Mindenkinek ami jól esik...

A Wolfgangsee mellett a tél az adventtel kezdődik. Az adventhez pedig hagyományosan hozzátartozik az adventi vásár. A vásár St. Wolfgangban, Stroblban és St. Gilgenben hamisítatlan, régi hagyományok jegyében zajlik. Ezért itt a Télapót is hiába keressük.

Azon a vidéken, ahonnan olimpiai bajnok alpesisízők származnak, természetesen a síturistáknak is kiváló lehetőségeik vannak, a családbarát módon kialakított PostalmArena, illetve a Zwölferhorn élmény-síterület pályáin.
A kiválóan karbantartott lesiklópályáktól távol, a csendes hegyi erdőkben és behavazott alpesi legelőkön a nordic walking szerelmesei, hótalpas- és sítúrázók hallgatják a szél énekét.

Suhanjon lovasszánnal a holdfényben fürdő tájban, ússzon néhány hosszt a tóban, lakmározzon be a számtalan étterem egyikében, este pedig engedje el magát egy bárban vagy egy kisvendéglőben.

Irány a Wolfgangsee!
Kedves sétakedvelők, ínyencek, sportolni vágyók, kultúrakedvelők és éjszakai baglyok! A Wolfgangsee régióban tett élményútjaik során fedezzék fel az itteni kultikus nyaralóhelyeket, zarándokutatat, az egykori császári birtokokat és a modern turizmust.

A Wolfgangsee környékén a gyönyörű természet jelentette díszlet előtt Ön játssza a főszerepet. Minden nap egy új, felejthetetlen előadás. A taps pedig csak Önnek jár.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  24.03.2017
  4 / 13 °C
 • Holnap
  25.03.2017
  3 / 13 °C
 • Vasárnap
  26.03.2017
  1 / 10 °C
 • hétfő
  27.03.2017
  -1 / 13 °C
 • kedd
  28.03.2017
  1 / 16 °C
Hójelentés Wolfgangsee Region
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Wolfgangsee Tourismus Gesellschaft
Au 140
5360 Wolfgangsee, Ausztria