Keresés
Üdülés Lassing
  •   Keresés és foglalás
    Lassing
 Bezárni
{caption}
Szerző: {username}
Photos owned by Panoramio are under the copyright of their owners.
Aktualizálta: {username}
Legutolsó aktiválás: {updated}
Időtartam: {duration}

Lassing

Örülünk, hogy az idilli üdülőfalunkban, Lassingban képzeli el nyaralását.

Lassing-völgy a stájer Enns-völgy és a Paltental között fészkel, 750-900 m tengerszint feletti magasságban. Távol az utca zajától, ami lehetővé teszi a varázslatos táj jellegét.

Régiónk nyáron meghívogatja Önt egy szép túrázásra, hegymászásra, úszásra, kerékpározásra és sok egyéb más programra. A 18-lyukú golfpálya, "GLC Ennstal", amely az egyetlen golf üdülő Európában, egy 2000 négyzetméteres területen, ahol könnyen ki lehet javítani a hátrányt.

Télen, szórakozást kínálunk a befagyott tavon, mint a korcsolyázás és a jégkorong. A sí túra a "Blosn"-hegyen eléri, hogy a sportoló szíve gyorsabban verjen arégiónk csodálatos kilátása miatt. Ha szeretne csendesebb órákat eltölteni, élvezze a friss levegőt egy téli túra alkalmával.

De a kultúra is jellemző Lassing-ra: Tegyünk egy kocsikázást, a stájerországi második legnagyobb katonai erődítménynél, az impozáns Strechau kastélynál, amely Május 1-től Október 31-ig látogatható. Vagy válasszon a számos kulturális eseményünk ajánlatából. A kiemelt program a minden évben megtartandó rendezvény, a Nemzetközi Zenei Fesztivál.

Unterkünfte in Lassing
Gasthäuser in Lassing
Sommerspaß in Lassing - Lassing Stajerorszag

A vendégeink jól-létére különös gondot fordítunk, ezért igyekszünk a legjobb szolgáltatást nyújtani a vevői elégedettséghez.

Böngésszen a honlapunkon egyedül - a Lassing-i nyaraláshoz kapcsolatos információkat itt megtalálja és élvezze a csodálatos időt velünk!

Időjárás
Nem áll rendelkezésre időjárási adat!
kapcsolat
Tourismusverband Lassing - GF Alexandra Hillbrand
Dorfplatz 5
8903 Lassing , Ausztria
Tel. +43(664)4122860
© 2018 HRS Destination Solutions Austria GmbH All rights reserved. Tiscover terms and conditions. Privacy policy. HRS Destination Solutions Austria GmbH is not responsible for content on external Web sites.
Üdülés itt Lassing