Keresés
Üdülés Osztrák Környezetbarát Kitüntetés
  •   Keresés és foglalás
 Bezárni
{caption}
Szerző: {username}
Photos owned by Panoramio are under the copyright of their owners.
Aktualizálta: {username}
Legutolsó aktiválás: {updated}
Időtartam: {duration}

Díjátadás Niki Berlakovich környezetvédelmi miniszterrel

A karintiai Naturel Dorf Seeleitn és Naturel Dorf Schönleitn turisztikai vonzereje a térség turisztikai versenyképességét növeli. A szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek az egész család számára mindkét létesítményben, a Schönleitnben és Seeleitnben egyaránt, központi szerepet játszanak. A két szálloda jellegzetes karintiai stílusban épült vidéki ház.

Klasszikus apartmanok szállodai komforttal, vendégek igényeihez igazodó ellátás, kiváló helyi specialitásokkal ideális családok és párok részére.
A Naturel Dorf Schönleitn fő proflja 2002-ben tovább bővült, konferencia és rendezvények lebonyolítására alkalmas termekkel.

A Naturel Dorfok számára fontos a környezet, mindent elkövetnek, hogy a létesítmények működtetése abszolút környezetbarát legyen és a turizmus negatív hatásait csökkentse. Így mindkét szálloda, a Naturel Dorf Seeleitn és Naturel Dorf Schönleitn is elnyerte a "Környezetbarát módon működő turisztikai létesítmények Ausztriában" címet. A díj átadójára ünnepélyes keretek között a bécsi Utazási Kiállításon került sor. Az elimserést Niki Berlakovicsadta át.

Novemberben mindkét Naturel Dorf a TUI Környezetvédelmi Bajnokságon előkelő helyen végzett. A TUI Környezetbarát Bajnok cím elnyerése a kiváló/fenntartható fejlődést szem előtt tartó szállodai vezetésnek, a TUI Környezetbarát Előírásainak való megfelelésért és a vendégek elégedettségének köszönhető.

© 2017 HRS Destination Solutions Austria GmbH All rights reserved. Tiscover terms and conditions. Privacy policy. HRS Destination Solutions Austria GmbH is not responsible for content on external Web sites.