Keresés
Üdülés ISO 14001
  •   Keresés és foglalás
 Bezárni
{caption}
Szerző: {username}
Photos owned by Panoramio are under the copyright of their owners.
Aktualizálta: {username}
Legutolsó aktiválás: {updated}
Időtartam: {duration}

Az ISO 14001 minősítéssel és az osztrák természetvédelmi jelzéssel kitüntetett

TERMÉSZET & KÖRNYEZET AKTÍV ÉLMÉNYE
Az EcoResort vendégei közvetlen közelről fedezhetik fel a természetet. A saját tulajdonban lévő, csábító kertekben vagy a közelben lévő kiemelkedő természeti tájakban.

EGÉSZSÉG ÉS MINŐSÉG
Nyaralás, kikapcsolódás és regenerálódás az EcoResortsban. Nagy hangsúlyt fektetnek a stressz kiküszöbölésére, az egészségmegőrzésre és a környezet minőségére. Előnyben részesítik a helyi és környékbeli bió-gazdaságok termékeit.

ELKÖTELEZETTSÉG ÉS MINŐSÉG
Az EcoResort együttműködik a természetvédelmi szervezetekkel, kötelezettséget vállal kulturális vagy közösségi projektekben és elkötelezetté teszi a dolgozóit környezetük védelmére.

MAGASSZINTŰ ÖKO-HATÉKONYSÁG
A környezetvédelem az EcoResortban magas színvonalú, és biztosított az újrahasznosított erőforrások használata a kényelem elvesztése nélkül.
Ez magában foglalja a hulladék- és szennyvízkezelést, víz és energiatakarékossági intézkedéseket és megújuló energia sokoldalú felhasználását.

KÖRNYZETVÉDELEM
A környezetvédelmi rendszer független szakértői vizsgálatának véleménye alapján az EcoResort megfelel a nemzeti és nemzetközi környezetvédelmi normáknak, vagyis az ISO 14001 minősítés feltételeinek.

© 2018 HRS Destination Solutions Austria GmbH All rights reserved. Tiscover terms and conditions. Privacy policy. HRS Destination Solutions Austria GmbH is not responsible for content on external Web sites.