Üdülés Fiesch

Rejtélyes jégvirágok, filigrán hócsillagok a havas táj végtelen széltében. Merüljön el Ön is a megmagyarázhatatlan világában. A téli csillogás világának nyomai láthatóak, amikor Ön a kristálytiszta levegőben suhan a havon. Az Aletsch síközpontban 100 kilométernyi sípálya és 33 sífelvonó található. A hóágyúk garantálják a biztos havat 2200 méter magasságban. Gyermekmegőrző, vendégsífutás, freeride, jégfalmászás, variációs síelés és a sífutás csupán néhány azokból a kulcsszavakból, amelyek Fiesch-Fieschertal-Lax sokféleségéről tanúskodnak. Esténként pedig a fiescheralpi hóbárokban van lehetőség szórakozni Fieschben és Laxban. Pihenjen, kapcsolódjon ki, másszon, túrázzon, repüljön, snowboardozzon vagy egyszerűen csak élvezze a nyaralását. Fiesch-ben, a Fiescher-völgyben, Laxban és a Fiescheralpon Ön is megtalálja az ideális körülményeket ahhoz, hogy nyaralása alatt azt csinálja, amihez csak kedve van. Fiesch városának, a völgy turisztikai központjának már régóta nagy vonzereje van a sportolók és a hegyek szerelmesei körében.

A sport- és szabadidős központ, valamint a squash- és teniszpályák ideális programot nyújtanak rossz idő esetén is, de természetesen sugárzó napsütés esetén is ideális azoknak, akik kevésbé tehetségesek a síelésben. A sífutás szerelmeseinek Fiesch-Fieschertal-Lax az ideális kiindulópont a 100 kilométernyi különböző nehézségű sípályákhoz Gomsban.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Fiesch

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület ban, ben Fiesch

 • nyitva
  Hómagasság a hegyen: 56 cm tengermagasság: 1845 - 2869 m Pálya hosszúsága: 104 km Üzemel: 03.12.16 - 22.04.17 Település: Riederalp Régió: Aletsch Arena
  Napijegy (CHF)
  Főszezon/felnőtt
  60,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

Nyaralás a csúcson: Fiesch, Fiescher-völgy és Lax csinos falvak kellemes éttermekkel, szállodákkal és apartmanokkal. Rövid időn belül eljuttatja Önt az Eggishorn-vasút a Magas-Alpok szűkös világába, csodálatos kilátással a Wallisi-Alpok gleccserére és négyezer méteres hegyeire. Telente feltárulnak az Aletsch-környék sípályái és a Goms sífutópályái, amelyek gondoskodnak a havas mókáról és szórakozásról.

A sportközpont, valamint szélés szabadidős kínálat gondoskodik az akcióról és a változatosságról. Az Eggishorn gyönyörű panorámája az Aletsch-gleccserre, a festői Märjelen-tó, egy kirándulás a Konkordia-térre, ahol több gleccser egyesül az Aletsch-gleccserré - ezek a leglátványosabb kirándulások, amelyekre Fieschből juthat el. Emellett vannak azonban más látnivalók is a faluban.

Például a tipikus, napsütötte wallisi házak a falu központjában, vagy a kolostor kápolnája a csodás oltárral. A kincskeresők az ásványokban gazdag Binn-völgyében akadhatnak kincsre, a kultúra szerelmesei pedig a falvakban és a Wallis történelmi városaiban találhatnak számos építészeti és művészeti emlékműveket.
Pihenjen, kapcsolódjon ki, másszon, túrázzon, repüljön, snowboardozzon vagy egyszerűen csak élvezze a nyaralását. Fiesch-ben, a Fiescher-völgyben, Laxban és a Fiescheralpon Ön is megtalálja az ideális körülményeket ahhoz, hogy nyaralása alatt azt csinálja, amihez csak kedve van. Fiesch városának, a völgy turisztikai központjának már régóta nagy vonzereje van a sportolók és a hegyek szerelmesei körében. Kedvelt kiránduló célpont az Eggishorn, Wallis legszebb kilátásával rendelkező hegye. Innen, 2926 méter magasságból csodálatos kilátás nyílik a Nagy Aletsch-gleccserre, valamint az Eiger, a Mönch és a Jungfrau négyezer méter magas csúcsaira.

A Fiescheralp téli ruhájában
Nyáron Fiesch sok kirándulás kiindulópontja lehet Gomsban és az Aletsch környékén. A változatos utak erdőkön át és hegyi patakok mentén vezetnek, zöld alpesi mezőktől egészen a gleccserekig.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  17.01.2017
  -15 / -9 °C
 • Holnap
  18.01.2017
  -13 / -7 °C
 • csütörtök
  19.01.2017
  -13 / -5 °C
 • péntek
  20.01.2017
  -10 / -5 °C
 • Szombat
  21.01.2017
  -11 / -5 °C
Hójelentés Fiesch
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Eggishorn Tourismus
Furkastrasse
3984 Fiesch, Svájc
Fiesch - Fiesch Wallis