Üdülés Les Crosets

Maximális szórakozás Les Crosets-ban

Val d'Illiezzel és Champoussinnal együtt alkot Les Crosets egy vonzó és változatos nyaralóhelyet. A három hely között a közlekedés a Postauto segítségével könnyedén megoldható.
Télen pedig vegye hóna alá a sílécét vagy a snowboardját és fedezze fel a svájci-francia síközpontot, a "Portes du Soleil"-t. A kezdőknek lehetőségük van, hogy oktatásban részesüljenek a svájci síiskolában. De ha Ön inkább a természetet és a nyugalmat szereti, túrázzon vagy szánkózzon egyet a meseszép havas tájon.
De nyáron is számos szabadidős lehetőség vár a vendégekre: mountain bike-ozás, túrázás, lovaglás, halászat, tenisz ... vagy éljen át egy felejthetetlen repülési élményt a siklóernyővel Les Crosets házai felett.

Ez a családbarát üdülőhely minden évszakban maximális szórakozást nyújt és csodálatos panorámájával gondoskodik a nyugalomról és a kikapcsolódásról.
Mehr Informationen - Details

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület ban, ben Les Crosets

  • Hómagasság a hegyen: 80 cm tengermagasság: 1000 - 2466 m Pálya hosszúsága: 580 km Üzemel: 09.12.16 - 23.04.17 Település: Portes du Soleil Régió: Portes du Soleil
    Napijegy (CHF)
    Főszezon/felnőtt
    54,68 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Hójelentés Les Crosets
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Office du Tourisme Val d` Illiez-Les Crosets
Les Crosets
1873 Val d` Illiez, Svájc