Recently renovated design hotel close to Munich
Deal online buchbar
  • 08 Napok
  • 05 Óra
  • 30 Perc
Ausztria Dél-Németország Svájc Észak-Olaszország
Tiscover recommends:

Szálláshelyek

From Farms to Luxury Hotels
True Alpine Experts - On the spot for more than 20 years!
Learn more True Alpine Experts - On the spot for more than 20 years!

Egy kis alpesi üdülésre vágyik?

Mindegy, hogy Ausztria, Olaszország, Svájc vagy Németország – nálunk számtalan szállást talál, ha alpesi üdülésről van szó. Szállodák, üdülők, hütték, panziók, paraszttanyák és sok más várja.

A Tiscover.com foglalási portálján mindent megtalál az ideális alpesi üdülés megszervezéséhez. Legyen szó családi nyaralásról egy tipikus parasztudvaron, tóparti nyaralásról, pihentető wellness-üdülésről egy termálfürdőben, romantikus hétvégéről a párjávallast minute útról a legolcsóbb árakon – a Tiscover.com- on mindiga legjobb áron foglalhatja le az üdülését.
Élvezze az Alpok csodás tájait… Válasszon egy aktív túra-üdülést Ausztriában, egy kerékpáros-kirándulást az Alpokon keresztül vagy egy téli üdülést Tirolban, a legmenőbb sívidékeken, mint a Zillertal, Ötztal vagy az Arlberg. És nyáron indul Ausztriában újból a hegymászás, golfozás vagy kerékpározás, – a változatosság garantált az Alpokban!
A síüdüléstől a legnagyobb sívidékeken, egészen a családbarát szállodákban eltöltött üdülésig – a legjobb üdülést Ausztriában a Tiscoveren találja és foglalhatja le!
Fedezze fel továbbá a legjobb snowboardos (Mayrhofen, Kaunertal, Seiser Alm), Après Ski (Sölden, Ischgl, Saalbach Hinterglemm) helyeket vagy válassza a luxusüdülést Kitzbühelben… A Tiscover már több, mint 20 éve szakember az alpesi üdülésekben.

Advertisement