Üdülés Chiemsee

Chiemsee a bajor tenger. "Der Chiemsee! Wenn ich die Augen schließe, und sei es, wo immer, Wasser an Schiffsplanken plätschern höre, erwacht in mir die Erinnerung an die Jugendzeit, an Stunden, die ich im Kahn verträumte, den See rundum und den Himmel über mir."Ludwig Thoma (1867-1921)

Nemcsak Toma volt elragadtatva ettől a tájtól,hanem számos turista is ,akik az évek során ellátogattak hozzánk.Nemcsak a gyönyörű táj,hanem számos program is várja itt a vendégeket: számos horgászlehetőség strandok,és szabadstrand,léggömb kirándulás,golf és még sok más.Két elsőosztályú gyógyfürdő is megtalálható a Chiemsee-nél.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
Település:  Bad Endorf

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

Chiemsee a bajor tenger. Egy pihentető nyaralás mindennél többet ér.Aki nyaralni megy,azért teszi,hogy feltöltődjön energiával.Chiemsee teljes körzete egy igazán megfelelő hely ehhez.A nyaralás nem csak pihenést jelenthet hanem aktív időtöltést is,amihez tudjuk ajánlani a Chiemsee körül kiépült kerékpárutat.

Látogasson el II. Ludwig kastélyába és tekintse meg a a múzeumot,ami egész évben nyitva tart.
Számos látnivaló csalogatja ide vendégeinket,mint a 8. szd-ban épült kolostor,amit még ma is bencések laknak.A háromhajós bazilika,melynek harangtornya Chiemsee jelképe,a karoling kapucsarnok a helyi festők és művészek kiállításaival.
az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  21.01.2017
  -5 / 3 °C
 • Holnap
  22.01.2017
  -1 / 6 °C
 • hétfő
  23.01.2017
  -4 / 2 °C
 • kedd
  24.01.2017
  -11 / -3 °C
 • szerda
  25.01.2017
  -9 / -1 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Chiemsee Tourismus e.V. & Co. KG
Felden 10
Chiemsee-Infocenter
83233 Bernau am Chiemsee, Németország