Üdülés Murnau

Murnau am Staffelsee Murnauban a természet, a művészet és a kultúra különleges ötvözete található meg. Világszerte ismert művészek, mint Kandinsky, Münter és Horváth is itt éltek és a Bajor-Alpok hegyei előtt elfekvő festői tó- és lápvidék inspirálta őket az alkotásra.

Csupán 45 percre délre Münchentől, ill. 25 percre északra Garmisch-Partenkirchentől található Murnau, amely a Staffelsee körüli üdülőrégió központja, egy szelet "Bajor-képeskönyv" a felső-bajor Elő-Alpokban. Fedezze fel az expresszionista festészet eredeti színhelyeit, a "Kék Lovag" nyomait, Kandinskyt az "Orosz Ház"-ban és a kastélymúzeumot a világ legnagyobb Münter-gyűjteményével. A műemlékvédelem alatt álló homlokzatú házak alkotják a bevásárlóutcát, csodálatos kilátással a hegyekre.

Murnau egy rendezvényközpont is, pl. a "határtalan" zenei fesztivállal, a jazz napokkal, valamint színházzal és egy ma is aktív művészszcéna kiállításaival. De az üzleti úton lévők is jó helyen járnak Murnauban a kongresszusokon és a konferenciákon, akárcsak az egészséges üdülést kedvelők, akiket gyógyászati és wellness-ajánlatainkkal várjuk.
Mehr Informationen - Details

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  18.01.2017
  -11 / -6 °C
 • Holnap
  19.01.2017
  -14 / -8 °C
 • péntek
  20.01.2017
  -11 / -4 °C
 • Szombat
  21.01.2017
  -7 / 1 °C
 • Vasárnap
  22.01.2017
  -2 / 5 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Tourist-Information Murnau
Kohlgruber Straße 1
82418 Murnau, Németország
Murnau am Staffelsee - Murnau Bajororszag