Üdülés Meransen

Meransen

A Meransen túraparadicsom nagyszerű panorámájával egy kiválasztott helye a természetbarátoknak és túrázóknak. Ahol a parasztok a legelőket és a mezőket ápolják, tiszta hegyi patakok folynak, ahol a legszebb alpesi virágok vannak tavasszal, illatos széna nyáron és aranysárga vörösfenyő-erdők ősszel, ott van az igazi helye az élményeknek, üdülésnek és kikapcsolódásnak.
Télen, ha a fehér pompa a kapu elejéig jön, szívélyes vendégszeretettel fogadja Önöket Meransen. 280 napsütéses nappal ez a magasfennsík egyike Dél-Tirol legnaposabb helyeinek. Meransen/Gitschberg télen egy üdülési meghívó fehérben. Az új 8-dik kabinvasúttal jönnek közvetlenül a helytől 2107 m-ig, a gitschbergi-síparadicsom közepéig. Különösen elvarázsolják Önöket a kilátóhelyek a Gitschberg csúcsánál, ahonnét 500 hegycsúcsot lehet látni. Már a lenyűgöző panoráma a Dolomitokon, a ziller-völgyi, stubai-i és ötz-völgyi Alpokon egy Meransenbe érdemes utazás.
Mehr Informationen - Details
Webkamerák
WebCam Meransen
Település:  Meransen

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Tevékenységek

1 Síterület ban, ben Meransen

  • Hómagasság a hegyen: 45 cm tengermagasság: 1354 - 2510 m Pálya hosszúsága: 52 km Üzemel: 03.12.16 - 17.04.17 Település: Vals Régió: Gitschberg-Jochtal
    Napijegy (EUR)
    Főszezon/felnőtt
    45,00 Kiválasztás
az oldal elejére

Regionsinformationen

az oldal elejére

Klíma & Időjárás

az oldal elejére

Érkezés & Cím

Útvonal tervezése
Meransen
39037 Mühlbach, Olaszország
Gitschberg Jochtal - Meransen Del-Tirol