Üdülés Montegrotto Terme

Térkép
Monetgrotto, amelyet 1934-igSan Pietro Montagnon neveztek Amely a latin Mons Aegrottorum névből származik és híres a 3000 éves termélfürdő helyéről.
A korai telepesek az első Euganeer adta a környék nevét,s már ők is tudták a hely gyógyító hatásait ,amelyet a jó levegőnek, erdőnek és termálvíznek köszönhetnek.
A Montegrotto-i és az Abano termálfürdők másnéven Eugénia Gyógyfürdők a legnagyobb termálhelyet képviselik egész Európa szerte, ahol az iszappakolás és spa szolgáltatásokra is szakosodtak.
Régóta ismertek ennek a termálkörnyezetnek a gyógyító hatásai.A római Birodalom bukása után állították helyre, majd először csak a 14.században ismerték el hivatalosan a gyógyító hatását.
Az itt eltöltött idő a nyaralás élménye mellett a kikapcsolódást, felfrissülést, a stressz leküzdését,s felejtését nyújtja az ide látogatók számára.Kiváló szolgáltatásokat kínálunk Önnek amelyeket vendégeink szeretnek. Minden hotel szakosodott , jol kiépített szállodláncok, amelyek iszappakolást, balneotherápiát és egyéb légzést javító terápiákat nyújtanak a látogatóknak.Ez a Wellness központ a modern felszereltségével kínál kellemes kikapcsolódást mindenki számára.
Mehr Informationen - Details

Ajánlatok

Ár éjszakánként
Garantáltan a legjobb ár
az oldal elejére

Regionsinformationen

az oldal elejére

Klíma & Időjárás

Aktuális időjárás
 • Ma
  22.01.2017
  0 / 7 °C
 • Holnap
  23.01.2017
  3 / 8 °C
 • kedd
  24.01.2017
  1 / 9 °C
 • szerda
  25.01.2017
  -2 / 5 °C
az oldal elejére

Érkezés & Cím

Ha Ön az A4-es autópálya mentén vezet, a Padova Ovest kijáratnál hagyja el azt. Hajtson a Staatsstrasse 250 mentén és kövesse a jelzéseket Montegrottoig. Ha az A13-as autópályán vezet, a Padova Sud kijáratnál hagyja el azt. Hajtson a Staatsstrasse 250 mentén és kövesse a jelzéseket Montegrottoig.
Útvonal tervezése
Montegrottonak van egy reptere, Velence, Treviso, Verona és Milánó is közvetlenül elérhető.

A Marco Polo repülőtértől Velence csak 60 km távolságra van.
A repülőterektől Milánó és Malpensa 260 km távolságra van.

Járatfoglalás
IAT di Montegrotto
viale Stazione, 60
35036 Montegrotto, Olaszország