Oostenrijk Zuid-Duitsland Zwitserland Noord-Italië

Zomervakantie in de Alpen

- De leukste manier om de bergen en de natuur te ontdekken

Zin in een zomervakantie aan een meer?


Maak dan hier uw keuze uit de vele populaire zwemmeren in de Alpen en boek uw zwemvakantie naar één van de talrijke Alpenmeren.


In de Alpen vindt u een groot aantal warme, verfrissende, grote en glasheldere zwemmeren die geschikt zijn voor een gezinsvakantie: het Gardameer, de Neusiedlersee, de Wörthersee,het Lago Maggiore, het Tegernmeer, het Faaker meer, het Comomeer en vele andere. Stelt u zich op de hoogte van de actuele watertemperatuur en de waterkwaliteit – zo bent u perfect voorbereid op uw vakantie. Bij de zwemmeren in de Alpen kunt u tegelijkertijd zwemmen, zonnen en relaxen! Neem een fiets en rijd een rondje om het meer, amuseert u zich met verschillende watersporten zoals windsurfen, leer uw kinderen zwemmen tijdens uw vakantie, of zoekt u heerlijk afkoeling in het meer na een sportieve dag
Wees spontaan en boek een last-minute vakantie of plan uw vakantie van te voren en geniet van de voorpret!
Bij www.tiscover.com vindt u veel verschillende accommodaties: hotels, pensions, appartementen of vakantiehuizen in de buurt van of direkt aan een meer – en natuurlijk tegen een voordeelprijs!
Een vakantie aan een meer is een onvergetelijke belevenis voor het hele gezin!